Vrei să-ţi aplici gene false? | Iată ce trebuie să știi despre ele

Genele false sunt în plină vogă. Multe femei îşi aplică gene false, însă din păcate foarte multe exagerează. De aceea, când ne gândim să ne aplicăm gene false trebuie să fim atente la câteva aspecte importante care ne vor asigura un look perfect.

Genele false trebuie alese în funcție de culoarea părului tău și culoarea genelor tale. Dacă, spre exemplu, ai părul blond sau șaten deschis, optează pentru gene de culoare maro, iar dacă ești brunetă, optează pentru gene maro închis sau negre.

 

Există mai multe tipuri de gene false? 

Da, există mai multe tipuri de gene false. De la gene false individuale cu nod sau fără nod, extensii cu mai multe fire sau fir cu fir, la gene tip bandă de toate mărimile şi formele. Majoritatea genelor false sunt din păr natural.

Ce tip de gene false sunt recomandate?

De obicei, mărimea şi forma genelor rămân la alegerea personală a fiecăreia dintre noi. Ca un prim sfat când vă puneţi gene false pentru prima dată este să nu exageţi cu lungimea acestora. Aşadar, optaţi pentru un model mai natural.

Pentru genele tip banda este recomandat ca dimensiunea din colţul exterior să nu depăşească 13 – 15 mm, iar la genele false individuale puteţi opta pentru cele medii şi scurte.

În ceea ce priveşte extensiile de gene fir cu fir, montarea lor ţine strict de mărimea genelor naturale.

 

 

Genele false mai au nevoie de mascara?

De principiu, după aplicarea genelor false nu este nevoia de a mai folosi mascara. În cazul în care în cele din urmă doriţi să aplicaţi şi mascara, aveţi grijă să nu fie una rezistentă la apă.

În cazul genelor tip banda, puteţi rimela genele naturale înainte şi apoi aplicaţi genele false, iar în cazul celor individuale, puteţi folosi mascara după aplicarea genelor. Atenţie! Nu nu le încărcaţi prea tare, pentru că le veţi reduce rezistenţa, dar şi aspectul va lăsa de dorit.

În privinţa demacherii, aceasta trebuie realizată cu grijă şi nu folosiţi un demachiant uleios. Evitați sauna și piscinele, nu dormiţi cu fața spre pernă și evitați frecarea la ochi.

 

 

 

Genele false se pot refolosi?

Da, genele false tip banda se pot refolosi de multe ori. În funcţie de îngrijire, o pereche de gene false poate fi purtată de aproximativ 10-15 ori. În schimb, genele individuale şi extensiile se aplică o dată şi pot fi menţinute până la 6 săptămâni. După aceea este recomandat să fie înlocuite.

 

Nu îţi aplica gene false dacă nu este cazul!

 

Chiar dacă sunt la modă în această perioadă, nu e musai să vă puneţi genele false dacă nu este cazul. Extensiile de gene sunt potrivite doar persoanelor care au genele foarte mici și rare sau care au un program încărcat și nu au timp suficient pentru un machiaj perfect.

 

9 thoughts on “Vrei să-ţi aplici gene false? | Iată ce trebuie să știi despre ele

  1. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

Comments are closed.