Menu

Work from home: Cum să îţi înfiinţezi un business handmade cu un buget MINIM!

Te-ai gândit vreodată că ai putea să îţi înfiinţezi propria afacere? Cu siguranţă, răspunsul este da.

Fiecare a visat, la un moment dat, să fie complet independent, să îşi stabileasca propriul program de lucru şi să ia deciziile după bunul său plac. Ei bine, multe persoane renunţă la acest vis, cu gândul că proiectarea unui business este dificilă şi, nu în ultimul rand, costisitoare. Află că lucrurile pot sta diferit, dacă apelezi la tehnicile potrivite!

Iată cum îţi poţi înfiinţa un business cu buget minim, în domeniul handmade!

1. Efectuează calculele necesare!

Cei mai mulţi antreprenori întâmpină eşecul dintr-un motiv aparent banal: nu îşi calculează temeinic bugetul, încă de la început. Înainte să îţi începi activitatea, trebuie să iei în considerare fiecare aspect financiar: cât te vor costa materialele, producţia, cheltuielile neprevăzute şi aşa
mai departe. Dacă munca ta implică produse de papetărie, la www.AbsolutOFFICE.ro găseşti tot ce ai nevoie, la preţuri accesibile. Încearcă să pui totul pe hârtie şi să ştii concret ce sume vor fi consumate, în fiecare lună.

 

2. Promovează-te pe social media!

În ziua de azi, succesul unei afaceri depinde, într-o măsură semnificativă, de prezenţa sa pe reţelele sociale. În plus, o afacere bazată pe produse handmade are un potenţial extraordinar pentru imagini atractive, aşa că fă-ţi imediat un cont de Instagram. În primă fază, telefonul mobil îţi va fi cel mai de încredere aliat. Dacă acesta nu mai funcţionează sau întâmpini probleme cu camera foto, apelează la Mobilefix.ro pentru o reparaţie rapidă. Va trebui să postezi constant, în fiecare zi, pentru a-ţi putea construi o comunitate în jurul brandului tău. De asemenea, nu omite pagina de Facebook şi website-ul, căci şi acestea sunt extrem de utile în atragerea noilor clienţi!

 

 

3. Mizează pe originalitate!

Pentru a avea succes, nu trebuie neapărat să investeşti sume impresionante în produsele tale şi în afacere, în general. În schimb, este necesar să mizezi pe factorul de originalitate şi să vii în întâmpinarea clienţilor tăi cu soluţii pentru problemele lor sau cu propuneri care să îi inspire, să îi ajute sau să îi facă să se simtă bine. De exemplu, dacă faci bijuterii, construieşte designul în jurul unei poveşti: creează un concept, nu doar un simplu produs! În plus, încearcă să creezi colectii, cu obiecte complementare, care pot fi achiziţionate la pachet.

 

 

Aşadar, dacă eşti hotărât să începi o afacere în domeniul handmade, ia în considerare sfaturile
utile prezentate mai sus. Te vor ajuta, cu siguranţă, să debutezi cu încredere şi profesionalism!

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram