Menu

Yucca Center sau 3 în 1 – salonul de înfrumusețare, loc de joacă, clătitărie

Vrei să mergi la salonul de înfrumusețare și n-ai ce face cu copilul, copilul vrea la locul de joacă, dar tu dai din colț în colț că nu prea ai ce face acolo, vrei să ieși împreună cu copilul să mâncați o clătită sau o înghețată, dar n-ai și un loc de joacă prin preajmă?

Ei află că da, există un astfel de loc, 3 în 1 cum s-ar zice. Salon de înfrumusețare, loc de joacă și clătitărie :). Unde? În Dorobanți, la Yucca Center. Dar s-o luăm pe rând.

 

În Lumea Copilăriei fiecare personaj are un rol și o poveste aparte

În primul rând asigurăm copilul. Deci, o dată ajunși la Yucca Center ducem copilul la locul de joacă, în

Lumea copilăriei.

Aici găsim: Ateliere pentru copii (yoga, tabere de gătit și nutriție, pictură pe apă, dans creativ și multe, multe activități). Tot aici găsești locul perfect pentru petreceri de copii.

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce să-i faci petrecerea copilului la Lumea Copilăriei – Yucca Center? Pentru că o personalizezi după bunul plac: de la petreceri pline de joacă în labirintul cu bile, potrivite pentru preşcolari la petreceri cu şedinţe de styling, pentru adolescenţi dornici de răsfăţ. Pentru că în loc de şniţel cu cartofi prăjiţi, meniul cuprinde clătite sărate şi dulci, care te duc într-un tărâm al deliciilor culinare. 

 

Yucca Wellness Center – tratează OMUL ca individ unic şi complex

Am lăsat copilul în siguranță. așa că urcăm un etaj la salonul de înfrumusețare, Yucca Wellness.  Un masaj, poate cu un tratament facial, corporal sau o manichiură.

Dacă majoritatea centrelor wellness se concentrează pe frumusețea corporala, Yucca Wellness Center pune problemele cauzate de stres în centrul atenției. Stresul este un factor nociv al vieții noastre, întâlnit în mediul profesional și personal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yucca Wellness Center reprezintă, pentru oricine păşeşte aici, o călătorie inedită, într-o lume fascinantă. Yucca înseamnă frumuseţe, sănătate şi armonie, relaxare dar şi inovaţie.

”Dragele mele, care, ca și mine, foste, actuale sau viitoare corporatiste……ați petrecut prea mult timp stresate, obosite de dead-line-uri și task-uri, amintiți-vă că înainte de a fi manageri sau mame, sunteți femei și trebuie sa vă iubiți, să vă apreciați și să vă simțiți bine în pielea voastră”, asta le spune mereu managerul centrului Adina Radu Cosma, mamelor care pășesc în lumea minunată creată de ea pentru mame, pentru copii.

Așa am aflat de la Adina că 90% din profitul proiectului Yucca Wellness Center este reinvestit în activități sociale și parte din angajații Centrului sunt femei în situații de risc, dar experte și devotate profesiei lor.

 

Clătităria, singura din tot orașul

Gata joaca, gata masajul … hai la desert. Unde? Pancakes & more se află la parterul Centrului Yucca și este clătitărie.

Tot ce vedeți în fotografiile de mai jos sunt clătite. Cele mai bune clătite pe care le-am mâncat până acum.

 

 

 

 

 

Așadar, dacă v-am convins puteți face o rezervare la 0744301276

Adresa Yucca Center este: str. Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15, în Dorobanți

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram