Menu

3 cadouri pentru fiica ta de 16 ani

O fată nu va avea niciodată prea multe haine sau prea multe produse de machiaj sau de ce nu prea multe cărţi în bibliotecă.

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou unei domnişoare care împlineşte în curând 16 ani, fiica ta, nepoata ta sau fiica prietenilor tăi, vin în sprijinul tău cu trei idei pentru a putea pregăti cea mai frumoasă surpriză.

În general, fetele adoră bijuteriile. Nu numai că acestea le vor completa ţinutele, dar pot să aibă o semnificaţie aparte, aşa cum se întâmplă cu diverse tipuri de brăţări care există pe piaţă. Dacă domnişoarei îi plac colierele, poţi alege un lănţişor cu pandantiv care poate fi personalizat prin gravarea numelui, zodiei sau un mesaj.

Dacă rămânem în linia cosmeticelor, domnişoarei îi poţi face cadou o perie rotativa de la Elefant.ro. Dacă are şi părul lung, peria de păr poate fi folosită zilnic pentru aranjarea părului.

De asemenea, lângă bijuterii poţi pune şi o carte sau un set de cărţi valoroase. Poţi alege de exemplu, Trilogia valorilor a lui Lucian Blaga. Mai mult, lângă aceste cărţi minunate ale lui Lucian Blaga poţi comanda şi un semn de carte cu un citat din marele scriitor: Omulaşa cum ee o fiinţă unică în lumeŞi sunt unele stele care îi luminează numai lui – stele interzise fiarelor din peşteri şi îngerilor din cer deopotrivă”.


Evident că la un asemenea cadou, este binevenit şi un abonament la o ceainărie specială unde să poată citi în linişte orice carte doreşte.

Preferințele generațiilor se schimbă de la an la an, așa că va fi nevoie să cercetezi pentru a te asigura că vei face un cadou deosebit.

La vârsta de 16 ani, personalitatea tinerilor este deja formată, mai ales în privinţa pasiunilor și ocupațiilor. Astfel, hobby-urile și preferințele personale pot să reprezinte un punct de plecare pentru un cadou reușit.

One comment

  1. Mara spune:

    Super recomandarile, multumesc pentru postare 🙂

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram