Menu

3 idei de obiecte moderne pentru casă, pe care să le faci cadou

Indiferent că este vorba de copilul dumneavoastră, un prieten vechi sau un coleg apropiat un cadou de casă nouă sau de nuntă este binevenit. Dar ce cadou cumpărăm?

Moda electrocasnicelor, drept astfel de cadouri nu s-a demodat niciodată, mai mult oricând fiind binevenite.  

Un aparat electrocasnic revoluţionar care să-i uşureze activităţile cotidiene, cum ar fi un aspirator veritical, un cuptor cu microunde sau de ce nu un frigider va fi primit cu mare bucurie de oricine.

Aspirator vertical

Aspiratoarele verticale sunt tot mai răspândite, iar succesul de care se bucură a fost câştigat cu totul pe merit: există nu unul, ci o suită de motive pentru care le iubim şi care le-au atras bună reputaţie a fiabilităţii şi durabilităţii.

Printre principalele beneficii aspirator vertical găsim:

Uşor de folosit

Aspiratoarele verticale sunt modulare şi se transformă radical în funcţie de cum sunt folosite.

Diminuează şansele la alergii

Alergia la praf este printre cele mai răspândite alergii, ceea ce însă nu o face deloc comodă, afectând un număr mare de persoane.

Frigider

Păstrează produsele din aceeaşi categorie alimentară grupate împreună, în coşuri sau casolete transparente, ceea ce le va face uşor accesibile şi mereu la îndemână în frigider. Poţi dedica un coş ingredientelor de sandvis, sau pentru smoothie, ca să păstrezi mai uşor bunele tale obiceiurile alimentare. Dacă pui şi etichete pe fiecare, e şi mai bine.

Cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde se dovedeşte util în orice bucătărie. De la încălzirea unei porţii de mâncare, până la dezghetarea unui pachet de carne, un cuptor cu microunde va scuti mult din timpul pe care îl petrece oricine în bucătărie.

Aşadar, cadoul pentru nuntă sau casă nouă trebuie gândit în prealabil, ales cu diplomație și imaginație, să fie util, nu neapărat pompos sau să iasă în evidență.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram