3 sfaturi | Ce să faci ca vopseaua să reziste mai mult pe părul tău

Te vopseşti pentru că ai multe fire de păr alb sau te vopseşti numai pentru că s-a estompat vopseaua? Sunt cele mai dese întrebări pe care le primim, noi fetele care ne vopsim, acasă sau la salon.

Dacă vorbim de părul vopsit doar pentru că ţi se pare că opseaua nu mai are aceeaşi strălucire atunci sfatul cel mai des primit este acela că trebuie să foloseşti produse de îngrijire adecvate.

Nunaţa potrivită părului tău


Cu cât culoarea este mai apropiată de cea naturală a păului tău, cu atât îţi va fi mai uşor s-o întreţii. Deşi foarte multe persoane nu folosesc culoarea blond trebuie să ştii că nuanţele de blond îşi pierd cel mai uşor intensitatea culorii şi strălucirea.

Pentru a veni puţin în sprijinul părului tău, înaine de a folosi vopsea de par blond aplică o mască intens hidratată. Cu cât părul tău este mai hidratat, cu atât culoarea va rezista mai mult. Mai mult, părul va fi a rezistent la substanţele dure din vopsele.

Momentul vopsirii este unul anume


Nu este indicat să vopseşti părul oricând. Cel mai indicat este să-l vopseşti la minimum 48 de ore de la ultima spălare. În acest fel părul este acoperit cu sebum, substanţa grasă care îl protejează de factorii de mediu, inclusiv de efectele adverse ale vopselei permanente.

Cu ce spălăm părul? Iarăşi o întrebare des întâlnită. Foloseşte un şampon special conceput pentru protejarea culorii părului vopsit. Te ajută să păstrezi intensitatea şi strălucirea culorii între două vopsiri. Nu uita de balsam.  Este absolut obligatoriu să foloseşti balsam, întrucât te ajută foarte mult la aranjarea părului, dar îi şi redă strălucirea prin stratul protector creat la suprafaţă.

Colorare temporară


Pentru un plus de culoare între două vopsiri, foloseşte nuanţele temporare. Se aplică foarte uşor, ca un şampon obişnuit, şi îţi transformă complet părul, ca după o vopsire proaspătă.

De asemenea, din când în când este recomandat şi tăierea vârfurilor, întrucât acestea se deteriorează cel mai des. Vârfurile le poţi ajusta chiar tu, mai ales că acum se găsesc aparate de tuns pret din cele mai practice şi uşor de folosit. Nu e musai să fie folosite doar de bărbaţi.

Aşadar, dacă obişnuieşti să-ţi vopseşti părul frecvent sau pur şi simplu te-ai hotărât să-ţi schimbi look-ul este bine să ştii cum să ai grijă de părul tău. Nu trebuie să fii o expertă pentru acest lucru. Ţine cont şi de recomandările utile.

6 thoughts on “3 sfaturi | Ce să faci ca vopseaua să reziste mai mult pe părul tău

  1. I was looking for another article by chance and found your article majorsite I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

  2. I was lucky enough to stumble upon this site while surfing the internet and found something very interesting there. I really enjoy reading it. I enjoyed it a lot. Thanks for sharing this wonderful information https://muktivi.com/

  3. Nice comment! Nice to meet you. I live in a different country than you. But the greed for exploration of 메이저놀이터, a painful field, seems to be the same! I will come back whenever a new article is posted.

  4. If this post is really the result of you, I’m really surprised. If possible, I would like to refer to your article and add this to my article. 토토사이트

Comments are closed.