3 SFATURI | Cum alegi un ceas bărbătesc

Alegerea unui ceas bărbătesc nu este un lucru tocmai simplu, pe lângă preţ mai sunt câteva aspecte ce trebuie luate în calcul. Mecanismul, dimensiunea şi sticla sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ţi cont atunci când doreşti să-ţi achiziţionezi un ceas. În privinţa mecanismului, trebuie să ştii că există trei tipuri: quartz, mecanic şi automatic, iar la sticla găsim două tipuri – sticla din cristal safir şi sticla din cristal mineral.

Brandul contează

Nu există persoană care să îşi dorească să poarte la mână un ceas oarecare, ieftin şi chiar urât.  Pentru a nu face o astfel de greşeală, este bine să apelezi la brandurile, de ceasuri, de încredere. Asadar, poti incepe sa te documentezi cu privire la reputaţia diferiţilor producători de ceasuri şi să urmăreşti reducerile periodice. Asta dacă doreşti să faci şi o economie.

Designul clasic este cel mai indicat

Ceasurile cu un design clasic se potrivesc la ţinutele business sau la cele formale. Ca sfat, evită să alegi un ceas strălucitor. Un ceas casual sau sport este alegerea potrivită pentru o seară în oraş cu prietenii, dar nu poate fi cea mai bună alegere pentru o întânire de afaceri sau la un interviu de angajare.

Ceasul trebuie asortat cromatic cu hainele şi accesoriile

În cazul în care ceasul are o curea maro, atunci ar trebui să porţi atât o curea maro, cât şi o pereche de pantofi de aceeaşi culoare. O curea, de ceas, neagră sau argintie, tip brăţară, gen ceasuri Michael Kors, merge bine cu o curea neagră, la pantaloni, şi pantofi negri. Atunci când îţi place un ceas, încearcă să ţi-l imaginezi la mână.

În zilele noastre există deja foarte mult tipuri, mărci şi stiluri de ceasuri pentru barbati, tocmai de aceea este important să ne documentăm înainte de a cumpăra un ceas.

5 thoughts on “3 SFATURI | Cum alegi un ceas bărbătesc

  1. Uzun zamandır karısını siktirme hayalleri kuran adam karısını ikna ediyor
    ve karşısına karısı sikişirken adam zevkle bu anı izliyor.
    Kocasına en yakın kankasını siktiren swinger kadın. 08:24.

    Güzel karısını para karşılığında satan adam. 8.8b.
    06:01. Yaşlı kadın kocasının karşısında genci.

Comments are closed.