4 recomandări de amenajare care vor schimba aspectul întregii locuinţe!

Te-ai plictisit de felul în care arată locuinţa ta şi ţi-ai dori să faci o schimbare semnificativă, însă fără prea mult efort? Ei bine, află că există numeroase modalităţi prin care poţi modifica aspectul şi atmosfera casei tale, schimbând doar câteva elemente.

 

Iată 4 recomandări UTILE de amenajare pentru a schimba aspectul întregii tale locuinţe!

 

1. Mai mult spaţiu

Dacă locuieşti într-o garsonieră, este posibil să simţi, la un moment dat, nevoia de mai mult spaţiu. Poţi intra pe www.CUBICresidence.com şi să vezi ofertele de apartamente cu două camere sau, dacă nu eşti pregătit să faci o schimbare atât de mare, să modifici câteva detalii. De exemplu, dacă îţi doreşti mai puţină aglomeraţie, poţi scăpa de câteva piese de mobilier inutile – dulapurile masive în care nu păstrezi foarte multe lucruri, mesele şi scaunele pliante pe care nu le mai foloseşti de ani buni şi aşa mai departe. Cu siguranţă, când vei începe să cauţi, vei găsi numeroase obiecte de care te poţi despărţi.

 

 


 

 

 

 

2. Schimbă designul interior

Pentru a schimba designul casei nu trebuie să arunci totul şi să o iei de la capăt. Este suficient să alegi câteva elemente şi să le înlocuieşti cu altele noi. Spre exemplu, dacă locuieşti la casă, intra pe Valprestparchet şi consultă ofertele personalizate pentru scări interioare.

O astfel de schimbare poate fi extrem de utilă, întrucât va modifica structura, formele şi aspectul general al întregii tale locuinţe. La fel de bine, poţi înlocui şi covoarele, lustrele sau lămpile, obţinând un efect asemănător.

 

 

 

.

 

3. Nuanţe noi, atmosferă nouă

O idee foarte bună este aceea de a schimba nuanţele şi atmosfera casei, odată cu tranziţia dintre anotimpuri. De exemplu, dacă locuinţa ta este decorată, în prezent, pentru toamnă, o poţi pregăti deja pentru sezonul rece. Introdu nuanţe precum argintiu, auriu, alb sclipitor, roşu şi verde în decorul casei tale. În plus, poţi deja apela la instalaţii luminoase, cu care poţi decora pereţii sau ferestrele. Toate aceste mici schimbări vor schimba atmosfera şi vor oferi casei un aer fresh!

 

 

 

4. Poziţionarea mobilierului

O altă sugestie utilă este aceea de a modifica poziţia mobilierului din casă. Deşi nu pare să facă o diferenţă foarte mare, simpla mutare a canapelei dintr-o parte în alta a livingului poate schimba total aspectul camerei. Încearcă să jonglezi cu diferite elemente şi să schimbi modul în care obiectele şi mobilierul sunt aşezate. Vei observa imediat efectul!

 

 

Acestea fiind spuse, dacă doreşti să îi oferi casei tale un aspect diferit, pune în practică una sau mai multe dintre cele patru idei prezentate mai sus!

3 thoughts on “4 recomandări de amenajare care vor schimba aspectul întregii locuinţe!

  1. Pingback: reality sex games

Comments are closed.