Menu

5 beneficii ale vopselei organice

Indiferent dacă vorbim despre evidenţierea culorii părului, de acoperirea firelor albe sau de alegerea unui look nou, vopseaua părului devine un accesoriu cosmetic destul de important. Tocmai de aceea, este foarte important să ştim cum ne alegem vopselele şi evident să înţelegem diferenţa dintre produsele chimice şi cele organice.

  • Vopseaua organică pentru păr este o alternativă naturală pentru vopseaua chimică pentru că nu conţine substanţe toxice agresive care pot fi dăunătoare părului şi scalpului.

  • Vopseaua organică pentru păr este durabilă şi îşi păstrează culoarea.

  • Vopseaua organică pentru păr conţine proteine şi extracte natural

  • Vopseaua organică pentru păr este folosită mai ales în cazul femeilor gravid.

  • Vopseaua organică pentru păr care conţine henna este 100% naturală doar dacă henna este amestecată cu alte plante. O vopsea de păr naturală pe bază de henna nu distruge părul, din contra este un tratament natural ce întăreşte părul şi îi conferă strălucire.

Pentru a păstra strălucirea şi vitalitatea firului de păr este indicat să folosim şi un şampon bio, mai ales dacă îi aplicăm şi o vopsea organică, dar şi dacă nu reuşeşti să îi îmbunătăţeşti aspectul. Aşadar, pe cât posibil, încearcă să îţi îngrijeşti părul cu produse care conţin ingredient naturale cum ar fi urzica, aloe vera, uleiurile natural.


Şampoanele bio special create oferă îngrijirea de care ai nevoie, pentru că hrănesc, protejează părul de efectele vopsirii şi dau culorii strălucire. Foarte important este ca printre ingredientele pe care trebuie să le ai în vedere când îţi alegi şamponul se numără untul de shea – menţine culoarea, ceaiul verde – protejează părul şi uleiul de jojoba – dă părului strălucire. După spălare foloseşte o mască regenerantă, potrivită pentru părul vopsit, iar pentru vârfuri foloseşte uleiuri sau alte produse speciale.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram