5 caracteristici ale unui umidificator | Clean Air

Chiar dacă locuim într-un oraş poluat sunt lucruri pe care le putem face chiar noi pentru a asigura o calitate bună a aerului din casa noastră. Primul meu umidificator l-am cumpărat când Tudor, băiatul meu era bebeluş. Aveam impresia că ceva e în neregulă la noi în casă. Cum locuiam în centrul Capitalei, la Universitate, praful şi noxele se simţeau cum nu se putea mai bine. Pe lângă senzaţia de răcoare pe care o simţeam atunci când era umiditate scăzută a aerului, aveam şi senzaţia de gât şi piele uscată, evident au apărut şi problemele de respiraţie odată cu uscarea mucoasei nazale. În momentul în care eu tot simţeam toate aceste lucruri, am zic că pentru bebeluş nu este în regulă şi poate fi mai grav. Am căutat un umidificator. Acum 14 ani nu se găseau aceste aparate aşa de performante ca cele de astăzi, dar este drept că mi-am făcut treaba cu el o perioadă de timp.

 

 

 

 

Recent am descoperit un umidificator şi purificator ultra modern, aş putea spune. Este vorba de produsul umidificatorul Clean Air CA 601. Este un umidificator şi purificator tocmai bun pentru spaţii de până la 35mp. Noul umidificator Clean Air are şi o protecţie sporită împotriva calcarului şi a bacteriilor cu ajutorul unui filtru ceramic nano-silver. Acesta nu necesită schimbarea periodică şi, mai mult, se poate curăţa cu oţet. Purificarea aerului este asigurată de Ionizator.

 

 

Alte caracteristici importante care să le avem în vedere când ne decidem

să cumpărăm un umidificator

 

Indicator de terminare a apei – umidificatorul Clean Air CA 601 are un rezervor cu un indicator vizual sau sonor pentru a te anunţa când trebuie reumplut rezervorul.

Deconectare automată – umidificatorul Clean Air CA 601 are un indicatorul de terminare a apei din rezervor. Funcţia de oprire automată a aparatului este utilă atunci când se termină apa, deteriorarea umidificatorului sau accidentele grave, cum ar fi incendiile declanşate de la supra încălzirea circuitelor.

Nivelul de zgomot – umidificatorul Clean Air CA 601 este foarte silenţios, mai ales că el va  funcţiona în special în timpul somnului.

Fără consumabile – umidificatorul Clean Air CA 601 nu are consumabile, ceea ce este foarte bine, te scapă de povara ca atunci când îţi este lumea mai dragă tu să cauţi cărbune sau mai ştiu eu ce consumabil pentru aparat.

Dimensiuni şi greutate – umidificatorul Clean Air CA 601 cântăreşte 1,7 kg, o dimensiune de 140 x 335 x 275 cu un rezervor de 3,5 litri.

Funcția de Ionizare poate fi folosită doar când doriți să purificați aerul din încăpere, iar o altă caracteristică importantă este capacitatea de umidificare.

 

 

Dacă în casă ai o sursă clasică de căldură, cum ar fi un calorifer care usucă aerul pe timp de iarnă atunci un umidificator este cel mai potrivit.

Umidificatorul menține o umiditate potrivită în cameră, mai ales în dormitor pe timpul nopții. Astfel, nasul nu va mai fi înfundat din cauza aerului uscat de calorifer.

Dacă doriţi să consultaţi produsul o puteţi face pe site-ul Alecoair. Aici găsiţi o gamă variată de modele, pentru diferite tipuri de utilizare, la preţuri atractive. Poti alege, de exemplu, un umidificator special pentru bebeluşi, aparat cu un nivel foarte redus de zgomot şi lumini suplimentare pentru noapte perfect pentru camera bebeluşului, un umidificator profesional destinat spaţiilor mari sau  umidificatoare ce au şi funcţia de purificare a aerului.

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “5 caracteristici ale unui umidificator | Clean Air

Comments are closed.