Menu

5 sfaturi despre cum să alegi un portofel perfect

Este obiectul care nu e mereu la vedere, dar cu toate acestea poți transforma acest accesoriu într-o piesă discretă, dar de efect. Portofelul, că despre el este vorba trebuie să îți reprezinte stilul și personalitatea. Fie că preferi stilul elegant sau classic, trebuie să ţii cont de 5 sfaturi de bază.

 

1.Culoare şi textura

În această privinţă este de preferat să optezi pentru o culoare simplă, mai uşor de asortat cu tonuri închise. Referitor la material, optează pentru o piele mată şi fină.

 

2. Calitate portofelului

Dacă preferi să faci o alegere pe termen lung, adică să investeşti în calitate atunci cumpără un portofel din piele naturală. Rezistent, plăcut ochiului şi evident cele mai bune portofele şi accesorii sunt cele de care te poţi bucura pentru o perioadă lungă de timp.

În cazul în care doreşti să ieşi din monotonie şi din tiparul clasic de portofel confecţionat din piele, atunci îţi poţi cumpăra un portofel confecţionat din bumbac, piele ecologică sau chiar din poliester.

 

3. Dimensiune şi compartimente

Dacă ne-am decis să investim pe termen lung, atunci trebuie să fim atenţi şi la compartimentarea şi dimensiunea portofelului, asta şi pentru faptul că nu pleci niciodată de acasă fără carduri. Trebuie să mai ştii că există şi portofel dama de dimensiuni reduse care sunt surprinzător de compartimentale, astfel încât îţi încap toate cele necesare.

În caz contrar, un simplu portofel cu compartimente de carduri pe o parte şi pe cealaltă un singur compartiment pentru bancnote este ideal.

 

 

4. Asortăm portofelul cu genta?

Portofelul este o piesă pe care o schimbi cu greu, mai ales dacă l-ai organizat deja după gustul și dorințele tale. Dar ce facem atunci când dorim să asortăm portofelul cu geanta? Este destul de greu, dar nu imposibil. De exemplu, negru, maro, gri sunt uşor de asortat cu orice alte culori, aşa că indicat este să alegi o variantă clasică pentru portofelul tău.

 

5. Ce punem în portofel?

Foarte mulţi dintre noi ţinem cont şi de principiile Feng-Shui, care în primul rând spune portofelul trebuie să fie cu şi despre bani.

De asemenea, nu păstra chitanţele în portofel, întrucât reprezintă banii cheltuiţi şi vor atrage şi mai multe cheltuieli. Mai mult, portofelul trebuie să aibă locul lui în casă, la intrare, lângă chei sau cuier, musai să fie un loc sigur. Când banii tăi se simt în siguranţă şi sunt puşi într-un loc special, vei atrage şi mai mulţi bani. Întotdeauna să ştii unde ai lăsat portofelul atunci când ai nevoie de el.

Aşadar, 5 sfaturi care vreau să cred că îţi sunt de folos, iar dacă le respecţi, alegerea ta va fi cea mai bună! Să ai noroc la bani!

 

 

 

Asemeni portofelului, şi parfumul trebuie ales cu atenţie. Încă este vară şi suntem în vacanţă aşa că dacă eşti în căutarea parfumului care să-ţi pună cel mai bine în evidenţă personalitatea allege un parfum cu note fresh, acvatice, citrice, fructate, dar şi dulci – în variante mai uşoare şi aerisite sau persistente şi tari.

Pentru că parfumurile dulci au rămas şi vor rămâne foarte mult timp la modă trebuie să ştii că este indicat să aibă în colecţia ta măcar un singur parfum dulce. Te vei simţi fenomenal în pielea ta, ziua la birou sau când ieşi în oraş îţi vor complete ţinuta de seară cu o doză mare de senzualitate şi prospeţime.

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram