Menu

6 iunie, o nouă ediţie a Food Bloggers Conference

Pe 6 iunie, la JW Marriott Grand Hotel Bucureşti, va avea loc o nouă ediţie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionaţi de online şi gastronomie, specialiştilor din industrie şi reprezentanţilor celor mai active branduri de pe piaţă în mediul digital.

Participanţii vor avea parte de o zi plina de networking, tips & tricks, prezentări utile, vorbitori renumiţi şi subiecte de interes.

 

Food Bloggers

 

       Trenduri în gastronomie & social media

Programul de la această ediţie #foodbloggers18 va aborda atât teme specifice gastronomiei, cât şi subiecte de interes general. De la ultimele noutăţi legate de utilizarea Instagramului, Food Styling şi obiceiuri culinare sănătoase, la abordări practice şi soluţii pentru creşterea blogului şi a vizibilităţii în faţa brandurilor.

 

 

.

 

 

Speakeri renumiţi                                    

Printre speakerii Food Bloggers Conference 2018 Summer Edition se numara: Chef Alex PetriceanSimona Pope (Cake Designer), Chef Nico LontrasGeanina Staicu-Avram (Jamilacuisine.ro), Teodora Istrati(Teoskitchen.ro), Camelia Juganaru (Gatesteusor.ro), Larisa Petrini (Bodyology), Sorina Fredholm(Monday Lifestyle), Cristina Toth (Divainbucatarie.ro), Monica Rosu (Foodiefamily), Mihai Baloianu(Baloianu Visuals), Radu Dumitrescu (Grey Wolf Studios), Marius Dragne (Food Photographer), Adina Chitu (Food Photographer), Catalina Penciu (Food Photographer).

 

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 6 iunie.

 

 

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys împreuna cu Lidl şi în parteneriat cu Tefal, Gelatelli, Alesto, Finn Crisp si Nespresso.

Despre Evensys

Cu peste 12 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram