Menu

Acacia Village, minunăția de 5 margarete, la doar 45 minute de București

Când privești imaginile de mai jos sunt convinsă că nu îți imaginezi unde ar putea fi. La munte, la mare, în străinătate … oare unde ar putea fi acest loc minunat. La țară, la oraș … unde să fie, unde să fie?

Hai că te ajut. La Giurgiu. Localitatea Ogrezeni, jud. Giurgiu – Direcţia Autostrada A1-până la km 30, apoi direcţia Bolintin Vale – Videle – Ogrezeni Str Principală, nr. 1256. Puncte de reper: Primăria; Şcoala nr. 2 Ogrezeni.

Acacia Village un colţ de natură cu toate facilităţile, foarte aproape de Capitală. Acacia Village aduce un concept unic în România şi creează un loc exclusivist, care oferă vizitatorilor săi toate ingredientele pentru o relaxare totală: cazare în cinci bungalow-uri şi patru apartamente cu dotări de lux şi amenajări deosebite, mâncare proaspătă din ferma, terenuri sportive şi echipamente, club, piscină, saună, totul într-un decor de vis, în mijlocul naturii, departe de tumultul oraşului.

 

1

 

2

 

3

 

4

La Acacia Village te poți plimba prin grădină, acolo unde umblă liberi fazani. La Acacia Village mănânci sănătos ca la bunici. La Acacia Village pasionații de pescuit au un lac foarte bine populat, iar rezultatele unei partide de pescuit se pot concretiza într-o masă sănătoasă, peștii prinși putând fi gătiți pe loc. La plecare puteți achiziționa produse naturale cultivate în ferma proprie sau plante medicinale din grădină, pentru a lua o parte din aromele și gusturile experimentate în cadrul Acacia Village să vă reaminti experiența plăcută trăită aici.

sursa: Acacia Village

3 comments

  1. betflix spune:

    ารสร้างโอกาสจากการเล่นเกมส์ที่สามารถสร้างรายได้ เราขอแน่ะนำbetflix อย่าปล่อยโอกาสให้ผ่านไปผู้โชคดีอาจเป็นคุณก็ได้.

  2. Bungalow spune:

    Este fain sa te cazezi intr-un bungalow.

  3. Ventiris spune:

    Locuri superbe! Îți vine să te muți acolo…

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram