Menu

Albul la superlativ în două amenajări din Constanţa

Albul la superlativ în două amenajări din Constanţa

Pentru că suntem în plin sezon estival, mergem la Constanţa cu ajutorul prietenilor de la Povestea Casei să admiram amenajarea a două apartamente destinate închirierii în regim hotelier.

Beneficiarul acestor amenajări, realizate cu sprijinul echipei de la Interior Store, şi-a dorit o abordare modernă, minimalistă, dar funcţională pentru a putea oferi tot confortul oaspeţilor săi.

În plus, terasele generoase dispuse pe toată lungimea apartamentelor permit admirarea panoramei spre plaja şi mare, dar şi spre lac.

Ambele apartamente au o suprafata de 50 metri pătraţi, cu o configuraţie de 2 camere. Amenajarea îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a te simţi ca acasă. Zona de zi cuprinde şi spaţiul bucătăriei delimitat vizual de locul destinat meselor (diningul este amenajat pentru 6 persoane).

 

Ferestrele generoase permit o cantitate mare de lumina naturală, iar albul predominant face ca spaţiile să pară mai ample. S-au utilizat finisaje moderne, de calitate, uşor de întreţinut ţinînd cont de destinaţia acestui apartament.

 

În ambele livinguri canapelele sunt extensibile, cu saltea ortopedică, astfel încât oaspeţii să poată folosi în mod confortabil şi acest spaţiu. Mobilierul, în ambele încăperi a fost conturat în culori deschise, cu finisaje lucioase pentru a reflecta lumina.

 

 

Ambele dormitoare preiau din cromatica utilizată în zonele de zi. În jurul patului a fost integrat un sistem pe baza de benzi LED oferind un iluminat ambiental plăcut. Noptierele, comoda şi dulapul oferă spaţii de depozitare multiple.

Baia amenajată în culori mai închise – nuanţe de maro – a fost dotată cu cabina de duş pentru o optimizare a spaţiului avut la dispoziţie.

 

 

Cu siguranţă un model de amenajare cu multiple idei de pus în practică; sperăm să te inspire şi pe tine! Mai multe fotografii şi informaţii găsiţi pe Povestea Casei.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram