Am fost la picnic RODnic la Muzeul Satului

Luna aprilie, primăvară, verdeață, flori, copaci înfloriți și nu în ultimul rând soare și multă căldură. Ce poate fi mai plăcut în acest peisaj, dacă nu o ieșire la iarbă verde? Iar în weekend e cel mai uşor să facem asta, mutând toată familia, când vine vremea mesei, la picnic.
.
IMG_5270
 .
Pentru mine a fost chiar o experiență plăcută. Am fost pentru prima dată la picnic la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”. Ideea de picnic în frumoasele grădini ale caselor de la Muzeul Satului a fost o reală plăcere. N-am știut până acum că ai voie să stai cu pătura pe iarba verde din curtea unei case.
.
13010644_10208313996981230_1671281194740953672_n
 .
 Am avut nevoie doar de-o păturică. De mâncare s-a organizat Băcănia ROD.
.
IMG_5271
.
Zacuscă, salate, dulcețuri, sandvisuri, siropuri, cozonac și alte gustări. Pentru cei mici un workshop de olărit. Întâlnirea a fost programată la ora 11.00 și s-a încheiat după ora 15.00.
.
IMG_5297
.
Băcănia ROD a fost deschisă la începutul anului 2015 de către Liviu și Laura Rogojan. Cei doi proprietari au vrut să se diferențieze și au creat un concept cu totul diferit: un spațiu modern, urban, în care produsele din producția proprie se află la loc de cinste. Băcănia Rod este un business de familie care a fost dezvoltat din pasiune pentru mâncarea sănătoasă și tradițional românească.
.
img
Laura Rogojan: „Rod este genul acela de loc unde oamenii vin că le-a spus un prieten, au citit despre noi, vin oameni interesați de produsele noastre. Noi vrem ca băcănia noastră să fie o destinație în sine. Nu vrem să fie un magazin de cartier, vrem să fie un magazin unde să vină lumea din alte colțuri ale Bucureștiului special pentru produsele de aici”.
 .
IMG_5273
 .
IMG_5274
 .
IMG_5276
 .
IMG_5277
 .

Pe lângă conservele produse în Vâlcea, în Băcănia Rod mai găsești și brânzeturi și mezeluri naturale din Bucovina, Harghita și Covasna. Și acestea au fost atent selecționate de către cei doi soți, care au vizitat ferme și fabrici, au căutat și au vorbit cu producătorii direcți, au degustat până au găsit ceea ce își doreau pentru băcănia lor. Pe lângă toate aceste produse, vine și o colecție de vinuri românești, din Prahova, Vâlcea și Mehedinți.

Băcănia Rod o găsiți în Piața Amzei, str. D.I. Mendeleev nr. 2

 

4 thoughts on “Am fost la picnic RODnic la Muzeul Satului

  1. เล่นผ่านเว็บ pg slot สล็อตเครดิตฟรี ไม่ต้องฝาก ทดลองเล่นโดยไม่ต้องฝาก เล่นได้แบบไม่มีขีดจำกัดตลอด 24 ชั่วโมง รวมทั้งเบิกเงินในปริมาณ พีจี รับเครดิตง่าย ๆ ไม่ต้องฝากก็เล่นได้

Comments are closed.