Menu

Amenajarea grădinii şi a balconului, toamna

A venit toamna, iar dacă locuieşti la curte trebuie să ştii că în această perioadă grădina ta are nevoie de o amenajare mult mai atentă.

În timp ce unele plante au început să dea semne de uscare, altele abia aşteaptă să fie plantate. Cele mai îndrăgite flori ale toamnei sunt crizantemele, în diferite culori, de la galben, portocaliu, mov şi violet, dar orice culoare este potrivită pentru a creea un peisaj de toamnă autentic.

 

Oricum, oricare ar fi stilul ales pentru amenajarea grădinii tale, elementele de decor precum băncuţele de lemn sau fier forjat, vase de ceramice, pitici de grădină, statui trebuie să beneficieze şi ele de o îngrijire specială adoptată anotimpului ploios şi rece.

 

Nimeni nu duce lipsă de idei pentru amenajarea grădinii, mai ales în acest anotimp bogat în culori. De exemplu, la finalul lunii octombrie, sărbătorim Halloween-ul, sărbătoarea în stil american adoptată de ceva vreme şi pe meleaguri mioritice. Halloween este un motiv în plus pentru a face nişte aranjamente în grădină sau de ce nu, în balconul apartamentului nostru.

Dacă nu vrei să depui prea multă muncă în grădină sau în balcon, poţi leg ape o spoară fâşii de materiale colorate şi realizează o ghirlandă pe care o poţi atâna la uşă. Împreună cu o coroniţă din flori poate fi modul tău de a sărbători Halloween-ul şi de a spune bun venit musafirilor tăi.

 

În ceea ce priveşte amenajarea balconului tău, fie el închis sau deschis trebuie să ştii că îl poţi transforma un spaţiu anost într-unul să pară desprins din poveşti sau de ce nu, să-l integrezi în stilul de design al întregii locuinţe.


Balconul este acel spaţiu care pentru foarte mulţi dintre noi înlocuieşte un colţ de grădină, o cămară, un birou sau un spaţiu de relaxare. În momentul în care i-ai decis scopul, atunci să ştii că ideile de amenjare vor veni cu siguranţă. Va fi greu apoi să te decizi asupra ideii de transformare a balconului în acel spaţiu de vis.

Aşadar, fiţi creativi cu decorul pentru toamnă! Lăsaţi-vă inspiraţi de cele mai frumoase culori ale toamnei şi bucuraţi-vă de farmecul zilelor tomnatice în grădina proaspăt amenajată.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram