Anul acesta vă prezint povești cu și despre oameni frumoși

Anul acesta avem povești cu și despre oameni frumoși

Anul trecut, Țărăncuța Urbană a fost partener media Art&Craft Romania pentru proiectul  de susținere a meșterilor populari din România. A fost cel mai frumos proiect privind susținerea și promovarea meșterilor populari. Așa am văzut și cunoscut oameni dedicați muncii lor.

Știm câtă muncă și câtă răbdare se ascunde în spatele muncii lor, cât talent, câtă iscusință și cât timp investit. Știm că realizarea broderiei unei ii poate dura chiar și o lună de zile și că procesul de încondeiere a ouălor este extrem de solicitant și de migălos.

Da, și mai știm cu toții cât de greu este în zilele noastre să păstrăm tradițiile și meșteșugurile românești, să le ducem mai departe din generație în generație așa cum obișnuiau străbunii noștri și, mai ales, să le promovăm.

3

 

3a

 

4

 

4a

 

5

.

6

.

7

.

Așadar, 2016 a fost un an frumos, dar mergem mai departe. 2017 a venit și el cu alte proiecte frumoase.

 

fashion-1478810_960_720

 

Un proiect sensibil, un proiect cu oameni frumoși și cu multe povești. În fiecare lună vom publica câte un interviu cu o persoană dragă. Le vom descoperi secretele copilăriei, poveștile cu bunici și părinți iubitori de frumos până la jocurile copilăriei. Vom spune proverbe și zicători și ne vom imagina cum este să trăiești la țară, întoarsă evident de la oraș. Împreună vom afla ce tradiții duc mai departe și ce fac ele ca acestea să nu se piardă. Meșteșugurile tradiționale, moștenite de la părinți și bunici, sunt păstrate sau reînviate în tot mai multe familii. În ultima vreme foarte mulți tineri se implică în viața socială pentru ca toate acestea să nu dispară sau ca meșterii populari să aibă o lege a lor. Un aport aparte și-a adus și jurnalista Andreea Țopan. Cu ea vom sta de vorbă pe 15 februarie. Restul numelor rămân surpriză. O să vă placă, vă spun sigur 🙂

La fiecare 15 ale lunii și până la finalul anului Țărăncuța Urbană alături de Art&Craft vă dă întâlnire cu o persoană publică, iubitoare de tradiții.

 

1

Art&Craft Design a debutat pe piața de suveniruri românești din 2003, adresându-se exclusiv pieței de travel retail. În prezent, Art&Craft Design este cea mai mare firma de retail de suveniruri și produse tradiționale românești, având o vastă experiență ce se reflectă în modul unic de realizare a produselor, în amenajarea spațiilor de vânzare, în serviciile oferite, în conduita celor 60 de angajați și în propriul sistem de distribuție pentru întreg teritoriul României.

Unde găsim magazinele Art&Craft Design?

  • Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni
  • Aeroportul din Sibiu
  • Aeroportul din Târgu-Mureș
  • Aeroportul din Cluj-Napoca
  • Aeroportul din Timișoara
  • Aeroportul din Craiova
  • Aeroportul din Iași
  • Aeroportul din Constanța

Dar și online: www.artandcraft.ro

Ce oferă Art&Craft Design?

Produse de retail Art&Craft – dezvoltăm prin resurse proprii game complete de produse de tip suvenir, ce asigură întregul concept de retail. Avem designeri care înțeleg temele și conceptul de suvenir, avem posibilitatea de a crea produse personalizate pentru fiecare locație în parte și avem furnizori care pot  livra aproape orice produs, pentru toate colțurile lumii, motiv pentru care putem activa în orice aeroport internațional.

Produsele din colecțiile Art&Craft (Vlădut’s Story, Via Delice, Destination, IRO, Folk, Transylvania), se pot constitui deopotrivă în suveniruri autentice românești, dar și în idei inspirate pentru cadouri.

Produse tradiționale românești, de artă populară și artizanat, cu rădăcini în istorie și folclor, care au la bază legende, identitatea spațiului, continuitatea și apartenența la o lume cu tradiție. Vasele din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, iile, țesăturile tradiționale, ouăle încondeiate și delicatesele culinare cu specific românesc sunt produse reprezentative, care transmit dincolo de granițele țării spiritul românesc și păstrează vii tradițiile din România.

 

4 thoughts on “Anul acesta vă prezint povești cu și despre oameni frumoși

  1. First of all, thank you for your post. totosite Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

  2. Pingback: nun sex games

Comments are closed.