Art&Craft România vine cu câteva idei pentru alegerea unui cadou perfect de Sf. Nicolae și Crăciun

Când faci un cadou de Crăciun și în schimbul lui primești bucuria și fericirea celui căruia te adresezi, parcă nu te mai interesează nimic. Iar când găsești și cadoul potrivit pentru fiecare ți se pare că ești mai mai împlinit.

Sfântul Nicolae se apropie cu pași repezi, la fel și Crăciunul, iar noi facem liste peste liste, asta și pentru faptul că sărbătorile de iarnă au la bază ideea de a dărui. Doar este luna cadourilor.

An de an v-am obișnuit cu noutățile legate de cadourile de Crăciun. Deja, foarte mulți dintre voi m-ați întrebat despre ce este nou anul acesta în special, în materie de pachete corporate.

Aşaa că  de această dată vă spun despre noutăţile venite anul acesta de la Art&Craft România.

 

1. Pachet tradițional 

  • Cornulețe Via Delice
  • Nuci umplute Via Delice 
  • O sticlă de vin sec, Merlot marca Budureasca
  • Farfurie din ceramică de Horezu
  • Un borcan de dulceață de afine

Atât nucile umplute, cât și cornulețele, sunt făcute după o rețetă tradițională care te face să resimți gustul copilăriei, trezind totodată amintiri din bucătăria părinților și bunicilor.

 

 

 

2. Pachet mix

  • O cutie cu trufe de ciocolată Via Delice
  • O sticlă de vin sec, Merlot marca Budureasca
  • O mini agenda <Destination Romania>

Trufele sunt așezate într-o cutie elegantă, personalizată cu o imagine cu unele dintre cele mai importante clădiri din București și anume: Palatul Parlamentului, Ateneul Român și Hotelul Intercontinental. Pachetul este completat cu o sticlă de vin, marca Budureasca și cu o mini agendă „Destination Romania”, o agendă cu un design vesel, colorat și cu o copertă cu imagini, cu unele dintre cele mai importante clădiri din România.

 

 

3. Pachet  „Fresh Style”

Pachetul conține o cutie cu 12 trufe de ciocolată Via Delice, ambalate individual, 6 dintre acestea cu ciocolata neagră, iar 6 cu ciocolată cu lapte. Tot în pachet mai aveți un pixo agendă si un penar din colectia „Fresh Style”, creată de Art & Craft.

 

 

 

 

Pachetele au 3 variante de ambalare – coș, cutie, pungă de cadou

 

De asemenea, mai aveți de ales și alte câteva pachete speciale cum ar fi Pachetul Romanian Folk  și Pachetul Taste of Romania. Câteva pachete tematice sunt și ele potrivite pentru a fi făcute cadou de sărbători, în special pentru cei mici, atât de Moș Nicolae, cât și de Crăciun.

Cel mai atractiv este pachetul Vladut’s Story ideal pentru a fi oferit cadou micilor școlari și conține un ghiozdan din material textil colorat în rosu și negru realizat din material textil, o agendă, un pix și un penar compus din două părți. Toate aceste produse le găsiți și în colecția Vladut’s story.

 

 

 

Venim în sprijinul persoanelor care caută un cadou special

pentru partenerii de afaceri sau pentru cei dragi

 

Despre toate aceste pachete corporate, Alexandra Ungureanu, PR Manager Art&Craft, ne-a mărturisit că ele se găsesc exclusiv online și au fost special concepute pentru a veni în ajutorul persoanelor grăbite, care sunt în căutarea unui cadou special pentru partenerii de afaceri sau pentru cei dragi.

Pachetele au un preț mai bun decât dacă se cumpără fiecare produs separat și, ce este foarte important, se pot configura în funcție de dorințele clientului.

 

 

One thought on “Art&Craft România vine cu câteva idei pentru alegerea unui cadou perfect de Sf. Nicolae și Crăciun

Comments are closed.