Menu

Aspiratorul | Cum să îl alegi ca să-ți facă viața cu adevărat mai ușoară?

Există multe aparate electrocasnice pe care le folosești pentru a-ți face viața mai ușoară, însă aspiratorul de praf se numără printre cele fără de care pur și simplu nu ai putea trăi, deoarece este extrem de util și te ajută să-ți păstrezi casa curată fără să depui prea mult efort. Fie că alegem un aspirator vertical, cu sac şi fără sac trebuie să ştim că toate aceste aparate au avantaje şi dezavantaje.

Aspirator cu sac

Aspiratorul cu sac estecu siguranță, cel mai popular model. În cazul în care vrei să eviți praful stârnit de manevrarea sacului plin, poți alege un model care folosește saci de hârtie, care pot fi aruncați cu totul la coșul de gunoi.

Aspirator fără sac

Aspiratorul fără sac poate fi recunoscut imediat, după cuva transparentă, din plastic, care preia rolul sacului. Aspiratorul fără sac îți va da o oarecare relaxare, dacă tocmai ai renunțat la unul care te obliga să cumperi periodic saci de unică folosință.

Aspirator vertical

Aspiratorul verticalcu siguranță cel mai versatil model.  Are dimensiuni reduse și o poziţie de depozitare comodă, verticală. Pentru că nu ocupă mult spațiu, îl poți păstra mereu la îndemână și îl poți folosi oriunde în casă. În plus, este ușor de manevrat și util pentru spațiile mici. Nu necesită sac, trebuie doar să golești compartimentul pentru praf.

La toate aceste trei varianta se mai poate adăuga una: aspiratorul robot.

Aspirator-robot

Pentru momentele în care nu găsești pe nimeni dispus să te elibereze de povara curățeniei, un aspirator robot s-ar putea dovedi soluția cea mai bună. Cu o baterie care îți oferă până la două ore de autonomie, cele mai multe aspiratoare-robot pot fi programate să pornească la o oră aleasă de tine, pentru serile în care îți dorești să găsești casa curată.

Se poate spune că cele mai multe aspiratoare Philips ne îndeplinesc cele mai multe dorinţe, iar alegerea aspiratorului potrivit şi folosirea lui corespunzătoare sunt aspecte deosebit de importante.

Suntem în debutul perioadei de black friday şi trebuie să ştim că o gamă largă de produse se pot cumpăra la preţuri foarte bune de la Philips. De la electrocasnice, la electronice până la diverse produse styling facial, cum ar fi aparatele de ras, aparat de tuns Philips.

Black Friday 2021 este organizat în România în ziua de 12 Noiembrie 2021 şi weekendul ce urmează acestei date, însă unele magazine vor alege să ofere reduceri şi în zilele următoare.

3 comments

 1. sxdmcogxk spune:

  Aspiratorul | Cum să îl alegi ca să-ți facă viața cu adevărat mai ușoară? | ȚĂRĂNCUȚA URBANĂ
  asxdmcogxk
  [url=http://www.g1039n11u8m07qq725e3k47huvihgfj4s.org/]usxdmcogxk[/url]
  sxdmcogxk http://www.g1039n11u8m07qq725e3k47huvihgfj4s.org/

 2. Hello colleagues, nice piece of writing and good arguments commented at
  this place, I am actually enjoying by these.

  Here is my web-site … fx마진거래

 3. Ioana spune:

  Foarte bun articolul, multumesc pentru recomandari 😉

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram