Menu

Avem un câștigător! Cine nu participă … nu câștigă!

Aseară s-a încheiat concursul nostru și evident a avut loc și tragerea la sorți!

Mă bucur că am reușit să vă întorc în copilărie, și că ați retrăit momentele copilăriei alături de mamele și bunicile voastre. Că v-ați adus aminte de mirosul prăjiturilor de sărbători și nu numai. Vă mulțumesc și vă dau întâlnire cu un nou concurs marca ArtandCraft pe 15 august!

Să revenim la concursul care tocmai s-a încheiat.

Au fost înscrise 126 de comentarii (inclusiv cele câteva bis-uri) la concursul Cine nu participă… nu câștigă, organizat cu sprijinul partenerilor mei ArtandCraft. Ordinea a fost cea a postărilor. Prin tragerea la sorți cu ajutorul serviciului https://www.random.org a ieșit drept câștigător numărul 17.

cas 1

 

Rog câștigătorul – Teodora Gaina – să-mi trimită la adresa de email tarancutaurbana@gmail.com – adresa unde dorește să primească coletul cu dulciuri de la Artandcraft și numărul de telefon, necesar serviciului de curierat. Dacă premiul nu va fi revendicat, facem o altă tragere la sorți.

Teodora, așteptăm impresii 🙂

cas 2

 

Vă mulțumesc pentru participare și … fiți cu ochii pe noi lună de lună. Următorul concurs organizat cu sprijinul partenerului meu Artandcraft va avea loc la jumătatea lunii august.

Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma.
Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei – lăsată moștenire, satul și viața la țară.
Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte.
Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu.
Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu!
Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele!
Cu drag,
Țărancuța Urbană
tarancutaurbana@gmail.com

Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

2 comments

  1. teodoragaina spune:

    Multumesc frumos!

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

Tarancuta Urbana