Petrecere mare, mare la Dino Parc Râșnov! Primul Halloween printre dinozauri
22 octombrie 2015
Toamnă bine ai venit … cu toate culorile tale!
25 octombrie 2015

De luni, timp de o săptămână la Mall Promenada (Calea Floreasca nr. 246B, metrou Aurel Vlaicu) se desfășoară târgul Sweet Fest, ediția de Halloween. Vârcolacii, liliecii și fantome prin viață prin diverse gusturi și arome. Sweet Fest își propune să transforme această sărbătoare într-un paradis al dulciurilor, cu produse care de care mai înfricoșătoare, dar cu gust și design aparte.

Împreună cu organizatorii târgului Sweet Fest am organizat un concurs, iar acum pot să vă dezvălui și câștigătoul.

Luminița Diaconu! Felicitări, draga mea!

Dacă ești din București ești invitată la târg, de acolo îți poți ridica și premiul, dacă nu, te rog să-mi trimiți pe email tarancutaurbana@gmail.com – adresa și numărul de telefon.

 

 

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest