Cinema 9D și tur de noapte la Dino Parc Râșnov
22 septembrie 2015
Toamna mea
24 septembrie 2015

Astăzi s-a încheiat concursul nostru și evident am ales şi un câştigător!

Vă mulțumesc pentru participare!

Câştigătorul lunii septembrie este:

„Pantazi Iuliana Sep 18, 7:00 pm
In septembrie am facut zacusca de vinete cu gogosari, gem de prune, dulceata de ardei iute cu lamaie si menta.Vedem ce mai punem pe lista de bunataturi dupa ce revenim din concediu. Pupici si bafta tuturor concurentilor!”

Rog câștigătorul – Pantazi Iuliana – să-mi trimită la adresa de email tarancutaurbana@gmail.com – adresa unde dorește să primească coletul  de la Artandcraft și numărul de telefon, necesar serviciului de curierat. Dacă premiul nu va fi revendicat, alegem un alt câştigător.

Pantazi Iuliana, așteptăm impresii :)

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

3 Comments

  1. ciocoiu nicoleta spune:

    felicitarii!

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest