Menu

Băcănia ROD își lansează magazin online: gusturile autentice, la un click distanță

Despre Băcănia ROD v-am mai povestit aici. Acum am o altă veste pentru voi. Începând cu luna februarie, produsele Băcăniei ROD  pot fi cumpărate și online, pe www.bacaniarod.ro. Magazinul online vine în completarea spațiului din strada D.I. Mendeleev, din zona Piața Amzei.  

 

 

Specialități din carne și brânză, vinuri, dulciuri,  dar și conservele marcă proprie Băcănia ROD din ingrediente locale, fertilizate natural și pregătite după rețete autohtone, fără conservanți, fără ingrediente congelate, fără aditivi – toate se regăsesc pe site-ul băcăniei.

Livrarea se face în București în 24h, iar în restul țării în 48h.  

„Clienții Băcăniei ROD sunt oameni ocupați, prinși în tumultul vieții dar îndrăgostiți de gusturi și de experiențe culinare autentice. Așa că magazinul online a fost pasul firesc de dezvoltare. În plus, avem clienți din toată țara, oameni care ne trec pragul de fiecare dată când vin în București și cărora am vrut să le ducem mai aproape produsele băcăniei, care acum sunt la un click distanță. De altfel, prima comandă în magazinul online a fost din Botoșani. Mai mult, jumătate dintre comenzile online sunt din provincie”, declară Laura Rogojan, co-proprietară a Băcăniei ROD.

 

Băcănia ROD este un brand tânăr, cu produse românești realizate de producători locali din diverse zone ale ţării, care își propune să ofere clienților numai produse artizanale. Băcănia comercializează 5 categorii de produse. Conservele de casă (dulceţuri, salate, murături, miere, uleiuri presate la rece) sunt produse marcă proprie Băcania ROD, manufacturate printr-un proces lent, cu multă atenţie. Fructele şi legumele din care sunt produse conservele sunt fertilizate natural şi provin din grădinile localnicilor din judeţul Vâlcea şi din pădurile zonei.

 

 

 

 

Alte categorii de produse disponibile în Băcănie sunt: specialităţi tradiţionale din carne (preparate din vânat, salamuri crud uscate afumate, pastrame etc), brânzeturi naturale, produse de panificaţie (pâine artizanală cu maia) şi dulciuri de casă (cozonac şi cornulețe), toate provenind de la producători locali. De asemenea, ROD comercializează o selecţie de vinuri, provenind de la cele mai bune case de vinuri româneşti.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram