De ce se leagă șnurul de mărţişorul de copac
31 martie 2015
Căldărușa, floarea din apropierea castelelor și conacelor
1 aprilie 2015

3422548

Alegere un rezervor colț pentru a rezolva problema de a avea o toaleta sub un plafon înclinat.

2741582

N-ai unde să așezi chiuveta dar ai un colț incomod? Folosește un lavoar stil tradițional. Un șemineu dezafectat a fost ascuns cu un radiator și o oglindă.

5421555

Aveți o baie la mansardă și este foarte mică? Vopsiți pereții într-o culoare deschisă, eventual bleu, umpleți coșurile ratan cu articole de toaletă. O oglindă cu ramă crem încadrată va echilibra aspectul și o cană de lapte de flori de câmp va da o notă naturală băii dumneavoastră.

Picture-153 (1)

Avem aici o cabină de duș și un mic spațiu alături. Un dulap rafturi inteligent reușește o bună utilizare a spațiului, în timp ce un reflector intern adaugă la starea de spirit.

DGZHBRA128

O baie îngustă a fost alungită vizual cu ajutorul unui perete placat cu piatră. Montarea căzii oferă mai mult spațiu și arată uimitor.

5404956

Profitați din plin de un zid înclinat prin instalarea unui luminator. Aici, o cadă se potriveste perfect sub geamuri, astfel încât să puteți privi în sus la cer în timp ce vă relaxați.

rt-Browne-bathroom-85531

Spațiile neobișnuite nu trebuie privite ciudat. Aici, câteva grinzi impresionante crează rezultate vizuale deosebite. Un jacuzzi poziționat pe o platformă ridicată ascunde instalații sanitare și creează o zonă de baie cu ‘wow’ . Gresie de culoare negru și roșu completează aspectul unei băi luxoase.

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest