Baia este foarte mică? Iată câteva trucuri

3422548

Alegere un rezervor colț pentru a rezolva problema de a avea o toaleta sub un plafon înclinat.

2741582

N-ai unde să așezi chiuveta dar ai un colț incomod? Folosește un lavoar stil tradițional. Un șemineu dezafectat a fost ascuns cu un radiator și o oglindă.

5421555

Aveți o baie la mansardă și este foarte mică? Vopsiți pereții într-o culoare deschisă, eventual bleu, umpleți coșurile ratan cu articole de toaletă. O oglindă cu ramă crem încadrată va echilibra aspectul și o cană de lapte de flori de câmp va da o notă naturală băii dumneavoastră.

Picture-153 (1)

Avem aici o cabină de duș și un mic spațiu alături. Un dulap rafturi inteligent reușește o bună utilizare a spațiului, în timp ce un reflector intern adaugă la starea de spirit.

DGZHBRA128

O baie îngustă a fost alungită vizual cu ajutorul unui perete placat cu piatră. Montarea căzii oferă mai mult spațiu și arată uimitor.

5404956

Profitați din plin de un zid înclinat prin instalarea unui luminator. Aici, o cadă se potriveste perfect sub geamuri, astfel încât să puteți privi în sus la cer în timp ce vă relaxați.

rt-Browne-bathroom-85531

Spațiile neobișnuite nu trebuie privite ciudat. Aici, câteva grinzi impresionante crează rezultate vizuale deosebite. Un jacuzzi poziționat pe o platformă ridicată ascunde instalații sanitare și creează o zonă de baie cu ‘wow’ . Gresie de culoare negru și roșu completează aspectul unei băi luxoase.

2 thoughts on “Baia este foarte mică? Iată câteva trucuri

Comments are closed.