Birou integrat în dormitor – un stil multifuncţional creativ

Birou integrat în dormitor – un stil multifuncţional creativ atunci când duci lipsă de spaţiu

 

De multe ori, din lipsă de spaţiu suntem nevoiţi să facem diverse compromisuri pentru a reuşi să obţinem ceea ce ne dorim. Ca de exemplu, biroul amenajat în dormitor. Deşi ar putea părea neobişnuit, când spaţiul locuinţei nu-ţi oferă alternative, dormitorul ar putea fi locul ideal pentru a instala biroul, fiind locul din casa cel mai liniştit, lipsit de distracţii.

 

Unul din principalele motive pentru care biroul a devenit o necesitate este faptul ca mulţi dintre noi lucrăm deseori de acasă. O soluţie practică pentru un birou integrat în dormitor este să renunţăm la una din noptiere în favoarea creării unui spaţiu suplimentar pentru elementele care vor compune biroul. În acest sens, recomandăm pe cât posibil ca biroul să fie amenajat la fereastră pentru a primi cât mai mult timp lumină naturală.

 

Spaţiul dedicat în mod normal dressingului poate fi transformat în loc pentru birou într-un mod ingenios prin izolarea lui cu uşi glisante. Astfel, când nu sunteţi la birou, spaţiul respectiv este ascuns. Dacă spaţiul vă permite, veţi putea amenaja chiar şi o mini-bibliotecă.

 

Stilul abordat pentru un birou integrat în dormitor poate să varieze. De la eclectic, la modern, clasic sau vintage, puteţi aborda orice stil, biroul nefiind un impediment în estetica camerei. Integraţi elementele de mobilă şi decor pentru a obţine armonia şi confortul dorit.

 

 Mai multe informaţii, dar şi fotografii  găsiţi pe Povestea Casei.

3 thoughts on “Birou integrat în dormitor – un stil multifuncţional creativ

Comments are closed.