Bujorul, sărbătorit la Zilele Horticulturii Bucureștene 4–7 mai 2023

La inițiativa Facultății de Horticultură în perioada 4 – 7 mai se desfășoară la București, Zile Horticulturii Bucureștene. Evenimentul se desfășoară sub simbolul bujorului, declarat oficial drept Floare Națională a României prin Legea 285/22.10.2022.

Bujorul, sărbătorit la Zilele Horticulturii

Cel mai frumos eveniment al primăverii și-a propus să-i conducă pe participanți într-o călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, expoziții și demonstrații în aer liber, prezentări și activități practice organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.

”Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inspirăm vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă, prin soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale și prin prezentarea celor mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină”, promit organizatorii.


Vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producători pomi și arbuști fructiferi, inclusiv speciile pomicole noi, flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale.


Așadar, Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară sub simbolul bujorului, declarat oficial drept Floare Națională a României prin Legea 285/22.10.2022, la inițiativa Facultății de Horticultură din București.

Evenimentul se desfășoară în Campusul Agronomie-Herăstrău, între 4-7 mai, între orele 10:00-18:00.

Toate amănuntele legate de eveniment le puteți găsi aici.

One thought on “Bujorul, sărbătorit la Zilele Horticulturii Bucureștene 4–7 mai 2023

  1. Pingback: fue

Comments are closed.