Te-ai gândit unde să-ți petreci vacanța lui 2017?
1 noiembrie 2016
Decorează-ți casa ca-n povești cu 5 colecții de basm!
4 noiembrie 2016

Perioada sărbătorilor de iarnă este presărată cu numeroase momente petrecute în preajma persoanelor dragi și, evident, un prilej numai bun de a oferi cadouri.

De foarte multă vreme ne dorim să ieșim în evidență, să lăsăm o impresie bună, aș zice eu o amintire frumoasă, în rândul prietenilor, rudelor, iar pentru a face acest lucru trebuie să ne debarasăm de clasica idee de a oferi cadouri preconcepute, banale.

 

Până acum am văzut tot felul de pachete, coșuri tocmai bune de făcut cadou. Dar în unele chiar lipsea ceva. Ceva important. Amintirea. Uneori nu este suficientă cutia cu bomboane sau sticla de vin. Parcă trebuie pusă acolo în coș și o amintire legată de om, de țară… de acolo de unde vine ea, amintirea.

Dacă până în urmă cu ceva timp vă aflați în ingrata postură de a nu reuși să alegeți cadoul perfect pentru o persoană dragă, acum a venit momentul să lăsați toată această muncă în slujba specialiștilor de la Art&Craft Design.

Pachete pot fi comandate fie așa cum sunt ele pe site, fie se pot personaliza în funcție de dorințele fiecărui client.

 

1

Pachet Fresh Style

 

2

Pachet mix

 

3

Pachet folclor

 

4

Pachet office

 

5

Pachet tradițional

 

6

Pachet Memories from Romania

 

Ceea ce ne oferă Art&Craft Design se diferențiază de restul opțiunilor printr-un grad sporit de calitate și tradiție. Toate aceste pachete corporate le găsiți aici.

… și vă mai spun doar atât: pentru toți iubitorii de artă populară și de obiecte tradiționale românești, pentru colecționarii împătimiți și, nu în ultimul rând, pentru cei care nu au timp și sunt în căutarea unui cadou original îl găsiți sigur la Art&Craft Design, magazinul care se află în toate aeroporturile din țară dar și în magazinul online www.artandcraft.ro.

 

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest