Menu

Camera decorată în culori îndrăznețe îţi schimbă starea de spirit

Nimic nu schimbă starea de spirit decât o cameră decorată în culori îndrăznețe. Daca nu doresti sa-ti zugravesti peretii in culori vesele o poti face cu ajutorul mobilierului.

Culorile se comporta in trei moduri de baza: activ, pasiv si neutru. Poti potrivi cu usurinta culorile din fiecare camera cu gusturile tale personale si pentru scopul camerei. Culorile luminoase sunt expansive si aerisite, facand ca incaperea sa para mai mare si mai luminoasa. Culorile inchise sunt sofisticate si calde, acestea dau camerelor mari un aspect mai intim.

 

Cluster-by-colour-Tim-Young-0412-IH

Culorile din camerele din casa ta trebuie sa-ti scoata in evidenta personalitatea. In timp ce majoritatea dintre noi nu pot petrece prea mult timp gandindu-se ce culoare sa aleaga pentru o camera sau o alta, aceasta decizie afecteaza fiecare zi a vietii noastre. Culoare din camera ne poate influenta starea de spirit si gandurile. Culorile au o influenta in multe feluri, in funcție de varsta cuiva, de sex, de apartenenta etnica sau de climatul local. Anumite culori sau grupuri de culori au tendinta de a obtine o reactie similara la cei mai multi oameni – diferenta de ansamblu fiind in umbra sau sau tonurie utilizate.

Deci, atunci cand vine vorba de decorarea camerei, este important sa alegi culoarea cu intelepciune.

 

Neon-bedroom-with-blue-accents

Kids-home-office

 

Living-room-with-pink-table-legsfoto: Pinterest

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram