Menu

Casa cu pian este o casă … și mai deosebită

Iubesc casele în care există un pian. Indiferent dacă sunt rustice, moderne, exclusiviste sau extravagante. Casa cu un pian în ea are ceva aparte.

Ideea este că din moment ce ai un pian în casă trebuie să știi și unde să-l amplasezi. În orice caz nu sub fereastră. Carcasa pianului este din lemn și de aceea trebuie protejat să nu cadă razele soarelui direct pe el, să fie ferit de umezeală și de schimbări bruste de temperatură. Dacă nu aveți alt loc pentru instalarea instrumentului, trebuie să evitați curentul de aer. Totodată, trebuie așezat departe și de sursa de căldură sau aerul condiționat.

pian 1

Pianul se amplasează într-o încăpere în care acustica este bună și nu există decalaje ale sunetului sau ecou. Locul ideal pentru pian este acela unde toate sunetele sunt produse fidel, fără ecou.

Dacă așezați obiecte grele, pot influența sunetul sau pot apărea vibrații deranjante. Este plăcut un buchet de flori într-o vază, dar este riscant dacă apa s-ar vărsa din întâmplare și ar pătrunde în cutia cu mecanisme. Părțile din metal ar putea rugini iar acțiunea ciocănelelor din pâslă ar putea fi îngreunată.

pian 2

 

pian 3

 

pian 4

 

pian 5

 

pian 6

 

pian 7

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram