Casă de blogger suedez. Åsa Myrberg, una dintre colaboratoarele revistei pentru casă şi grădină Sköna Hem

Åsa Myrberg este una dintre colaboratoarele revistei pentru casă şi grădină Sköna Hem. Tipicul stilului scandinav este prezent în fiecare colţişor, de la pereţii albi la bucătăria de dimensiuni generoase.

Echilibrul este însă cel care defineşte această casă: albul este din belşug, dar nu copleşitor, camerele sunt încărcate şi aerisite în acelaşi timp, piesele de mobilier modern şi vintage sunt îmbinate fără să deranjeze ochiul, câinii nu sunt frumoşi dar nici complet urâţi iar exemplele pot continua…

1234Bucătăria prezintă o combinaţie de mobilier de la Ikea, piese făcute de artiştii locali (precum suportul pentru sticlele de vin) şi obiecte moştenite de la bunica. Masa este făcută din scândurile recuperate dintr-o podea ce data din anii 1700, la care s-a adăugat un cadru de metal. Scaunele, în schimb, poartă semnătura a patru designeri diferiţi.

5Dormitorul este simplu, cu o paletă coloristică neutră şi fără mobilier sau decoraţiuni care ar putea încărca inutil locul. Îmi place pentru că este un spaţiu care chiar te îmbie la odihnă.

6Ce este însă cu adevărat impresionant se află în exterior: pontonul, cu mesele şi scaunele peste carese vede că au trecut anii. Pare locul ideal să îţi bei cafeaua în puţinele dimineţi suedeze însorite şi biroul perfect pentru un blogger, în la fel de rarele zile călduroase.

7 8 9

sursa: Hotnews, Bufnita la ceai

5 thoughts on “Casă de blogger suedez. Åsa Myrberg, una dintre colaboratoarele revistei pentru casă şi grădină Sköna Hem

  1. Pingback: Investment

Comments are closed.