The Wedding House – Giurgiu, locul potrivit pentru petreceri câmpenești

Așa ceva n-ați văzut! Așa ceva s-ar putea spune că există doar în povești. Ei bine există, și există la 40 de km de București, în Giurgiu, satul Poiana lui Stângă. Acolo se află o căsuță ca din povești. Proprietara a numit-o The Wedding House, pentru că aici și-a organizat propria nuntă, iar acum casa este deschisa publicului pentru petreceri de tot felul. Căsuța este amenajată în stilul country & shabby chic, cu mobila vintage, ferestre și uși din lemn cum se făceau pe vremuri, și obloane albastre ca în Deltă.

Toate piesele de mobilier și decor de la The Wedding House au făcut parte din decoruri de poveste la diverse evenimente. Pe altele proprietara le-a luat special pentru căsuță de pe diverse site-uri sau din târguri de profil. Tapetul, de pilda, este comandat de pe site-uri din UK.

Căsuța a fost recompartimentată astfel încât să poată găzdui oaspeții evenimentelor country-chic, iar în grădina cu cireși se află o pajiste frumoasă și o oază cu nisip fin, ca pe plajă. La The Wedding House se realizează nu doar evenimente de poveste, ci si sedinte foto de poveste. Fie în casă, în curte, în pădure sau pe malul râului.

Pot doar să vă rog să priviți fotografiile proprietarilor. În final găsiți povestea Alinei Popa, gazda. Maine revin și cu interiorul casei de poveste!

10533437_1484526371795660_4457704706169603905_n

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

1911114_1572498016331828_6920360746144705228_o
O sedinta foto de logodna minunata realizata la Wedding House

 

17

 

18

 

Alina Popa, cea care a reusit sa dea viata acestei locatii povesteste:

” The Wedding House este un vis mai vechi, inspirat de tatal meu. Aici am facut nunta eu si sotul meu, Ghica, in urma cu 4 ani (iulie 2010) – asa si-a dorit tata, care cumparase casuta in urma cu cativa ani si visa sa facem nunta „acasa”. Initial ni s-a parut o nebunie, pentru ca spatiul nu era deloc amenajat corespunzator – era mai degraba un loc „salbatic” – insa, dupa ce am inceput sa cautam locatii de nunta, am realizat ca nicaieri nu poate fi mai frumos decat acasa, in mijlocul naturii. Asa ca timp de un an am amenajat spatiul – am pus gazon, am plantat pomi, am construit foisorul de lemn, am tras electricitate etc. A fost foarte mult de munca, insa rezultatele au fost pe masura – am avut parte de o nunta ca-n povesti, la noi in curte.
Partea care mi-a placut cel mai mult a fost realizarea decorului – m-am ocupat personal de fiecare detaliu – iar dupa nunta, am transformat aceasta pasiune intr-un mic business – Something Borrowed lovely rentals (www.somethingborrowed.ro) Timp de doi ani am realizat decorul pentru evenimente in diverse locatii, visand ca intr-o buna zi sa realizez decoruri de poveste la propria noastra locatie.
In paralel am realizat lucrari de reamenajare a casutei / foisorului destinat evenimentelor – si dupa foarte multa munca, vise si emotii, am adus la viata un vis.

 

43 thoughts on “The Wedding House – Giurgiu, locul potrivit pentru petreceri câmpenești

  1. Pingback: hot gay sex games
  2. Hi my friend!
    I want to say that this post is awesome, great written and come with
    almost all important infos.
    I’d like to see more
    posts like this .

Comments are closed.