Cazare în căsuța din copac, o idee de week end

Fie iarnă, fie vară la Harmonie e locul potrivit pentru o vacanță. Toți copiii și-au dorit, la un moment dat, să locuiască într-o căsuță construită în copac. Chiar și adulții care iubesc muntele și care nu și-au împlinit acest vis o pot face acum. O ieșire de weekend este un plan pe care îl poți realiza. Încotro să o apucați? Ați putea alege să vă relaxați într-o casă din copac din zona „Trei Brazi”, la 5 km de Predeal.

Harmonie este un Complex compus din Vile și Case în copac, cu o excepțională panoramă către Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului și Pârâul Rece, într-un cadru liniștit, lângă pădure. Harmonie este o mică lume pe cont propriu, concentrându-se pe natură, simplitate și bunăstare, care își schimbă culoarea odată cu anotimpurile. Reîntorcerea omului în și către natură.

1

 

2

 

3

 

6

 

4

 

7

 

8

 

9

 

10

Casele în copac și Observatorul fac ca visul unui copil să devină realitate.

observator1

 

observator4

 

observator5

 

observator8

 

observator15

Una dintre vile este situată lângă pădure și poate caza până la 10 persoane. Este alcătuită din două apartamente și trei camere, care sunt dotate cu cele mai bune condiții. Apartamentele și camerele au vedere direct către munți prin terase exterioare. Complexul este compus din 5 vile ecologice din buștean, 2 Case în Copac și Observator, având fiecare un design unic, cu un spațiu aerisit atât în interior, cât și în exterior, beneficiind de tot confortul, foarte intime, romantice, făcându-te să te simți cu adevărat în natură. Vilele impresionează prin îmbinarea stilurilor clasic, modern, rustic, lăsând o impresie de neuitat atât prin amplasamentul într-un cadru de vis, cât și prin designul inspirat de natură, foarte simplu.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

7

Sursa: Compex Harmonie

60 thoughts on “Cazare în căsuța din copac, o idee de week end

  1. Pingback: 100 mg doxycycline
  2. Pingback: cialis funny
  3. Pingback: clomid
  4. Pingback: plaquenil 200 mg
  5. Pingback: plaquenil price uk
  6. Pingback: ivermectin 3
  7. Pingback: ivermectin 2%

Comments are closed.