Plantele cățărătoare din grădinile noastre
13 martie 2015
Case ecologice vechi de 900 de ani
13 martie 2015
Primăvara e la doi pași distanță de noi, e chestie de zile până când ne vom muta pe terasă. Așa că trebuie să pregătim casa pentru noul sezon. Trebuie să curățăm instalația de aerisire, să eliminăm mucegaiul, să vopsim, să ordonăm haine în dulapuri și să decorăm casa pentru Paște.
paste 2

Oricât ți s-ar părea de anormal, este o realitate de care nimeni nu prea scapă. Temperaturile scăzute de pe timpul iernii favorizează de multe ori dezvoltarea igrasiei. Dar mucegaiul nu se instalează odată pentru totdeauna în casa noastră, așa că poți scăpa rapid de el. Există detergenți speciali pentru mucegai. În special în baie și bucătărie se instalează mucegaiul. După ce am folosit toată iarna centrala termică acum e momentul să schimbăm filtrul de apă al instalației. Fă același lucru și cu filtrele pentru aerul condiționat. Curăță și detectorul de gaze și fum și gata treaba.

baie

Oferă casei tale un aspect proaspăt. Este suficient să schimbi culoarea unui singur perete, fie din living sau de pe hol. Pregătește jardinierele pentru a așeza din nou pe ele ghivecele cu flori. Le poți vopsi și e ele dacă este cazul.

hol

Odată, toate acestea fiind rezolvate poți să treci la decorarea casei pentru Paște.

paste

 

foto: Pinterest

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest