Cele mai ideale mese de grădină

O grădină poate fi un loc ideal pentru a petrece seri de primăvară și vară.  Dar chiar și de toamnă. Un colț de verdeață în plin soare, în timp ce te relaxezi cu o carte bună, dar, de asemenea poate fi de asemenea un loc ideal pentru picnic, mic dejun, prânz sau cină.

Astăzi vorbim despre mese de grădină, dar nu mesele convenționale.

Nu putem nega faptul că lemnul va face aceste tabele sunt mult mai cald. Cu toate acestea, în cazul în care în loc de tabele convenționale arata mese minunate, ele pot fi mai bine modelele mai rustice. Vechi, restaurat, bănci de lemn sau chiar să profite de un vechi trunchi ca bază pentru masa noastră poate da rezultate bune.

Mesele din fier forjat și scaunele amintesc de stilul rustic, cu un anumit romantism. Acestea sunt ideale pentru a da frâu liber imaginației noastre la adăugat textilele – fața de masă și pernele pentru scaune. Mai mult, putem amesteca, de asemenea, aceste două materiale, fier forjat și lemn, piese pline de personalitate.

mese aer liber-1

mese aer liber, 2

Pentru o terasă acoperită mobila cea mai potrivită este cea din răchită.

3 mese-free-to-aer

-Aer gratuite mese-4

Putem fi, de asemenea, un pic mai clasic și să optăm  pentru un material durabil, cum ar fi din lemn de tec. Acest material folosit istoric pentru a construi bărci, îndura vremea fara probleme.

-Aer gratuite mese-5

-Aer gratuite mese-7

-Aer gratuite mese-6

În cele din urmă, nu uitați că aceste mese speciale au puține de oferit, deci trebuie decorată pe măsură. Flori, fețe de masă, șervețele și alte decorațiuni colorate.

sursa foto:   elmueble.com, micasarevista.com

40 thoughts on “Cele mai ideale mese de grădină

  1. imi place articolul dar nu exista grad de comparatie pentru termenul ‘ideal/a’ deoarece el include in sine sensul de cel mai bun/buna.

Comments are closed.