Menu

Cele mai importante trenduri ale sezonului toamnă-iarnă 2017/2018 de la Lanidor România

În Portugalia există un respect adânc pentru tradiţii, reactualizate permanent cu prilejul festivalurilor religioase sau festas, cum se mai numesc. De-a lungul anului calendaristic în toată ţara sunt organizate Festas, care celebrează de la zile ale sfinţilor, pelerinaje şi dansuri tradiţionale, până la vin, muzică, gastronomie, evenimente legate de strânsul recoltei şi sporturi tradiţionale.  Aşadar, în afara sărbătorilor naţionale, oraşele şi satele au şi ele propriile sărbători. Unele dintre acestea există de câteva secole. Festivalurile noi, precum cele de artă şi film, sunt, de asemenea, foarte răspândite la nivel naţional. Dar toate aceste acţiuni au la bază hainele şi portul popular.

 

 

 

Sofisticate și feminine, colecțiile Lanidor se bazează pe standarde îndrăznețe.

O varietate de tonuri de albastru, verde şi gri,  de la cele mai închise, la cele mai delicate. Cel mai important rămâne materialul, țesături ușoare și fine. Practic, o explozie de țesături și elemente decorative cu cele mai pure reflecții ale unei țări, Portugalia. Modele delicate –  flori, romantism și personalitate.

 

Îmi povestea cineva, de curând, care a fost în Portugalia – pentru prima dată – că nu a văzut prea multe femei pe tocuri. Localnicii au adoptat un stil natural, fetele nu se prea machiază, sau o fac în aşa fel încât să pară cât mai natural, o eşarfă la gât, părul prins cu un elastic, jeans şi un tricou şi portugheza noastră e gata de ieşit în oraş. În concluzie sunt foarte frumoase şi naturale.

 

 


 

 

 

Unul dintre brandurile cele mai cunoscute în Portugalia este LANIDOR,un brand de haine foarte vesele pentru femei. De asemenea, este cel mai mare producător de haine pentru femei din Portugalia, are 100 de magazine în toată lumea şi unul singur în România, deschis anul trecut în centrul comercial Park Lake, ţara noastră fiind cea de-a 11 a ţară în care brandul este disponibil. Magazinul are o suprafață de 125 metri pătrați și se află la etajul 1 al mall-ului.

 

 

 

 

”Am vrut să aducem în România un brand cosmopolit, care se adresează femeilor puternice, moderne, care pun accent pe detalii şi design special, femeilor care se îmbracă în tendinţe şi care aleg să poarte culori şi materiale deosebite”, ne-a mărturisit Adrian Dumitrescu, manager partner, QAZ Fashion Retail.

În această perioadă în magaziul Lanidor puteţi găsi partea a doua a colecţiei toamnă-iarnă 2017- 2018, loc de unde puteți cumpăra hainele preferate. De asemenea, puteți achiziționa accesorii cum ar fi pantofi, genţi, curele, ochelari, pălării, eșarfe și bijuterii pentru costume.

 


 

 

Culorile în tendinţe pentru toamnă-iarnă 2017-2018 au fost deja prezentate de către Institutul Pantone Color.

Este ştiut faptul că în interpretarea designerilor, albastru intens este de regulă folosit ca o culoare independenta. Dar, de acestă dată, în colecţii, albastrul este folosit în combinaţie cu auriu, rosu purpuriu, coral, bordo. A doua culoare stabilită de designeri este rozul pal.

Evident, aceste culori le regăsim şi la Lanidor în colecţia toamna – iarnă 2017/2018.

 

 


.

 

LANIDOR este un brand de haine foarte vesele pentru femei. Este cel mai mare producător de haine pentru femei din Portugalia, are 100 de magazine în toată lumea şi unul singur în România, deschis anul trecut în centrul comercial Park Lake, ţara noastră fiind cea de-a 11 a ţară în care brandul este disponibil. Magazinul are o suprafață de 125 metri pătrați și se află la etajul 1 al mall-ului.

 

 

 

Aşadar, pregătește-te pentru sezonul 2017 – 2018, în care pielea naturală și cea întoarsă se completează reciproc, iar ținutele se transformă uluitor alături de geanta potrivită.

 

 

 

Povestea brandului LANIDOR a început în 1966, în Portugalia, odată cu decizia proprietarului fabricii care producea fire pentru tricotaje, de a deschide un magazin de prezentare pentru a-și vinde produsele mai ușor. Începând cu anii 80, lanțul de magazine LANIDOR a început să intre pe segmentul de îmbrăcăminte pentru femei „ready-to-wear”. La începutul anilor 90, și cu actuala generație a familiei Xavier, LANIDOR a devenit o rețea de magazine, începând totodată și achiziția altor branduri în paralel cu strategia de extindere și pe alte piețe.

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram