Cinema 9D și tur de noapte la Dino Parc Râșnov

Dacă mi-ar fi spus cineva că mă voi întoarce pentru a doua oară la Râşnov, la Dino Parc … aş fi spus sigur că da, doar poate în anii următori, în niciun caz a doua oară într-o lună de zile. Asta – prima premieră. Da, există şi al doilea lucru pe care vă spun sincer nu aş fi crezut că-l voi face în viaţa, vieţilor mele 🙂 . Până la vârsta mea nu m-am dat decât în leagăn. Nu maşinuţe, nu carusele, nu cinema 3, 4, 5 etc D, nimic, nimic – nimic. Dar ce să vezi, ajunsă a doua oară la Dino Parc, evident cu Tudor în seara în care s-a inaugurat cinematogradul 9D, deci 9D,  m-am trezit direct în sala de cinema. Am pornit de la principiul că, de data asta nu trebuie să mă fac de râs în faţa copilului, şi evident m-am aşezat în scaun. În primul rând! Ce a urmat nu vă mai povestesc! E drept că … parcă n-aş mai încerca şi a doua oară :). Eu, dar copilaşii vor cere să intre la toate filmele, garantat!

Aşadar, Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud – Estul Europei, a inaugurat în week end cinematograful 9D, și posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte.

“Ne dorim să aducem în permanență noi atracții pentru pasionații de dinozauri care ne calcă pragul, așa că îi invităm pe toți cei care vor să experimenteze senzații noi, la o plimbare printre dinozauri, după lăsarea întunericului. Traseul este dotat cu instalație de sunet și lumini, care ne transpun într-o lume demult apusă.În plus, ne bucurăm să fim printre puținele locuri din țară în care există un cinematograf 9D. Mișcările hidraulice ale scaunelor, apă, vânt, fulgi de zăpadă, fum și pistoalele interactive sunt elementele speciale care îi vor surprinde pe vizitatorii noștri. Mai mult decât atât, tot etajul clădirii principale, în care se află cinematografele, este dotat cu tehnologie interactivă de la holograme până la touchscreen-uri”, a afirmat Adrian Apostu, manager de proiect Dino Parc Râșnov.

Dino night 2

Dino night 3
Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri și va funcționa zilnic în intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu excepția zilelor de marți, vineri și sâmbătă, când parcul va fi deschis până la ora 20:00, pentru cele două tururi ghidate de noapte care încep de la 19:30 și 20:00. Prețul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus în prețul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme și documentare tematice, cu și despre dinozauri, dar și alte producții de aventură, comedie sau horror.

Cinema 9D

 

cinema 9D 2

 

Cinema 9d 3

Despre Dino Parc Râșnov

În cele 3 luni de la deschidere, Dino Parc Râșnov, proiect finanțat cu fonduri europene, a atras peste 180.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe lângă traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventură și locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori în care se desfășoară ateliere de pictură și desen și două locuri în care se pot servi mâncare și băuturi. De asemenea, în parc se pot organiza petreceri aniversare.Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov.

Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.De asemenea la fiecare grup de 10 copii un adult beneficiază de intrare gratuită. Începând cu 15 septembrie 2015, pentru grupurile organizate de minimum 15 elevi, se oferă o reducere de 20% din prețul biletului de intrare.Informații suplimentare puteți găsi și pe pagina oficială https://www.facebook.com/dinoparcrasnov

foto: Relu Calotă

4 thoughts on “Cinema 9D și tur de noapte la Dino Parc Râșnov

Comments are closed.