City break – Cel mai la îndemână pentru a vizita târgurile de Crăciun din Europa

Parcă mai ieri scriam despre târgurile de Crăciun de anul trecut. Acum ce să mai zicem, uşor, uşor se duce şi anul 2017, iar spiriduşii ne dau târcoale şi încep să deschidă târgurile de Crăciun din întreaga lume.

Încă de la mijlocul lunii noiembrie şi până în primele zile ale anului 2018, în cam toate marile oraşe ale Europei se deschid târgurile cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Fiecare ţară începe să se mândrească cu cel mai frumos târg al său. Şi uite aşa încep să se facă şi topurile.

Este adevărat că în unele capitale, aceste târguri sunt atât de frumoase, de colorate, de luminate, de spectaculoase, încât îţi vine să o ţi numai într-un city break 2018.

Unde să mergi în această iarnă pentru a vedea cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa?

 

Top 5: Cele mai spectaculoase pieţe de Crăciun din Europa

 

1. Ungaria

Budapesta este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa, atrăgând anual peste 4 milioane de turişti. Aici găsiţi peste 150 de căsuţe din lemn cu mii şi mii de obiecte tradiţionale.

 

 

2. Praga 

 

Praga ste unul dintre cele mai romantice oraşe din Europa şi găzduieşte cea mai spectaculoasă piaţă de Crăciun.

 

 

3. Viena

Viena este un oraş medieval, este centrul european al muzicii, este un oraş extrem de frumos şi elegant. Cu peste 1,7 milioane de locuitori, Viena este considerată una dintre capitalele lumii în care se trăieşte cel mai bine.

 

 

4. Barcelona

Ca şi celelalte târguri de Crăciun din Europa şi târgul din Bratislava se deschide întotdeauna la sfârşitul lunii noiembrie şi ţine până la Crăciun. Târgul de Crăciun de la Bratislava este locul perfect pentru o vacanţă cu buget redus. Iată cum sună cadoul perfect de Crăciun: city break Barcelona. Atmosfera unică din Bratislava atrage an de an mii de turişti care vizitează târgul, mănâncă o plăcintă gustoasă cu mere şi scorţişoară, beau o cană cu vin fiert şi evident cadouri.

Reţine! Târgul de Crăciun din Barcelona este unul cu o tradiţie veche. Primul târg a fost organizat aici în iarna anului 1786.

 

 

5. Frankfurt

Piaţa de Crăciun din Frankfurt este plină de culoare. Frankfurt este cel mai mare centru financiar al Europei, o metropolă elegantă, cu o arhitectură unică în lume, cu zgârie-nori şi atracţii culturale ca muzee şi multe galerii de artă.

 

 

An de an şi târgul de Crăciun din Bucureşti se află în topul celor mai frumoase pieţe, numai că aici vorbim de târgurile din Europa unde să pleci într-un city break.

Aşadar dacă vrei să dai o fugă prin târgurile europene de Crăciun sau vrei să faci cadou un city break o poţi face în cel mai rapid mod. Asta şi pentru faptul că din ce în ce mai multă lume își plănuiește un city break în această perioadă a anului pentru a vizita unul dintre renumitele târguri de Crăciun din Europa.

Călătorie plăcută şi spor la cumpărături!

4 thoughts on “City break – Cel mai la îndemână pentru a vizita târgurile de Crăciun din Europa

Comments are closed.