Menu

Cocktail Holidays reia vacanţele în Egipt odată cu Sărbătorile Pascale

Cocktail Holidays reia vacanţele în Egipt odată cu Sărbătorile Pascale

Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, oferă, în premieră anul acesta şi după o absenţă de doi ani în piaţă, pachete de vacanţă în Egipt, cu zbor charter. Cocktail Holidays are în ofertă vacanţe în Sharm El Sheikh şi circuite în Egipt, cu minisejur în Hurghada şi celebra Croazieră pe Nil.

Pachetele pentru Sharm El Sheikh pornesc de la 490 de euro/persoană, pentru şapte zile, la un hotel de patru stele, cu all inclusive, în timp ce circuitul în Egipt, de nouă nopţi, cu cazare la hotelde cinci stele, costă 1.165 de euro/persoană.

“Interesul românilor pentru Egipt este extrem de ridicat, o mare parte din pachetele pentru Paşte şi săptămânile care urmează fiind deja rezervate. Egiptul oferă un produs turistic cu un raport bun calitate-preţ şi foarte multe posibilităţi de distracţie, de la scufundări la croaziere sau plimbări cu submarinul, jeep safari. În ultimii doi ani, când din oferta noastră au lipsit vacanţele în Egipt, turiştii au întrebat permanent când reapar”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.
 
 .

Pe lângă Egipt, cele mai căutate destinaţii de Paște rămân și anul acesta Grecia și Cipru, ţări ortodoxe pe care românii le aleg pentru că se simt ca acasă de Sărbătorile Pascale. Pachetele pentru Creta- Chania pornesc de la 470 euro/persoană, pentru Rhodos de la 430 euro/persoană, în timp ce pentru Cipru de la 375 euro/persoană. Pachetele conţin transport, cazare în hoteluri de trei, patru şi cinci stele, servicii de masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică și asigurare Cocktail Travel Protection.

În cazul city break-urilor, turiştii au ales Barcelona, Praga şi Atena. Un pachet de patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele din Atena, cu zbor direct operat de Tarom şi toate taxele incluse costă 510 euro/persoană, pentru Praga costă 529 de euro/persoană, iar pentru Barcelona, 539 de euro/persoană. Turiştii care aleg, de regulă, pachete în capitalele europene sunt persoane tinere, cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, care își doresc o mini vacanţă activă, în care să descopere destinaţia.

De 1 Mai, preferinţele turiștilor sunt ghidate de proximitate și cei mai mulţi aleg vacanţe care nu necesită o deplasare de durată. Cocktail Holidays a lansat pentru 1 Mai city break-ul pentru Atena, cu un tarif de la 489 de euro/ persoană, care include patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, amplasat într-o zonă centrală, cu mic dejun și cină, transport direct cu avionul, tur panoramic al orașului Atena, intrare opţională la Acropole, asistenţă turistică, dar și asigurare Cocktail Travel Protection, indiferent de vârstă.

 
 .
„Foarte căutate pentru minivacanţa de 1 Mai sunt pachetele de tip city break în marile capitale europene, care le oferă turiștilor posibilitatea să descopere în câteva zile destinaţiile alese. Cei care rămân în ţară îşi petrec vacanţa pe litoral, la munte sau în staţiuni balneare, unde aleg pachete la hoteluri cu centre spa”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram