Menu

Colecţie nouă „Once Upon a Time în România”, marca Artandcraft

Chiar dacă ne aflăm în ultima săptămână de vară, anotimpul vacanţelor şi distracţiilor nu se predă. Aşadar, pentru că vara se prelungeşte Artandcraft a lansat noi modele de tricouri. Şi nu orice fel de tricouri, ci nişte tricouri tocmai bune de făcut cadou, dar poţi să-ţi cumperi şi tu unul 🙂

 

 Artandcraft promovează România

 

Ai purtat vreodată tricouri personalizate cu Transilvania, I love Bucharest sau de ce nu o ie tradițională? Ştiu, de multe ori m-aţi invidiat, dar ştiu sigur că v-am dat şi idei frumoase de cadouri.

 

 

Azi vă arăt o colecţie nouă de tricouri marca Romanian Art & Craft. Colecţia originală este realizată de Art & Craft Design.

 

Tricou cu pisică din colecţia „Once Upon a Time in Romania”

 

Tricou negru – Once Upon a Time in Romania

 

Colecţia de tricouri vine după o altă colecţie cu acelaşi nume Once Upon a Time in Romania unde puteţi găsi foarte multe obiecte.  Aşadar, colecţia „Once Upon a Time” a fost completată de 2 tricouri şi urmează şi alte produse.

 

 

Tricourile bărbăteşti din colecţia Transylvania nu se lasă mai prejos şi sunt deja la mare căutare încă din prima zi de la lansare.

 

 

 

Tricoul polo negru face parte din colecţia Transylvania.Tricourile le găsiţi în variantă maro şi variantă neagru. Pe partea din faţă tricourile au aplicat logo-ul colecţiei Transylvania. De asemenea, tricourile se închid la baza gâtului cu 3 nasturi.

 

Dacă nu eşti în trecere prin vreunul dintre cele 8 aeroporturi din ţară: Iași, Constanța, București, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara și Craiova răsfoieşte magazinul online al Artandcraft, iar suvenirurile alese de tine vor fi livrate oriunde în țară.

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram