Floarea de colț, floarea reginei
25 martie 2015
Bucătăria exterioară dă startul petrecerilor tale în aer liber
25 martie 2015

Vrei să aduci spiritul rustic la tine acasă?

round-rope-mat

 

rope-mat-diy-tutorial

De ce aveți nevoie? De o coarda în grosimea dorită. Dacă puteți achiziționa coarda pe o bobină ar fi cel mai bine. Alte materiale sunt un cuțit ascuțit, adeziv silicon, o țesătură, un ac și ață pentru coaserea marginilor cercului. Acum la treabă.

diy-round-rope-mat

 

rope-mat-diy-

Ți-a plăcut? cum vrei să faci un covor mai mare?

rope-rug

Prin atașarea cercurilor puteți crea orice formă și dimensiune de covor . Deci, minunat! Ai putea folosi, de asemenea frânghie de mai multe culoari. Pentru mai multă inspirație privește acest covor de iută.

Sursa: Pinterest

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest