Menu

Copacul Dorințelor cel mai căutat loc la Târgul de Turism

Ocolul Pământului în Patru Zile, la Târgul de Turism al României. Asta s-a întâmplat între 12 și 15 noiembrie.
Vizitatorii au avut ocazia să se informeze şi să aleagă atât vacanţe care se pliază cel mai bine pe bugetele şi stilul lor de viaţă, către destinaţii binecunoscute şi des agreate de romani, precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, cât şi oferte de călătorie în ţări a căror frumuseţe este mai puţin cunoscută de publicul nostru: India, Iordania, Palestina, Tanzania.
Palestina şi Bulgaria au venit cu oferte speciale pentru turişti şi călători, fiind ţări care au avut statut de participanţi oficiali ai evenimentului.
 .
Malta Travel nov.2015 (1 of 42)
 .
Malta Travel nov.2015 (3 of 42)
 .
Malta Travel nov.2015 (10 of 42)
 .
Petrecere-surpriză pentru Elena Merișoreanu. Unde? La Târgul de Turism. Artista a fost invitată pentru a-și alege
următoarea destinație de vacanta și evident s-a ales cu o petrecere-surpriza, cu tort și șampanie, la standul Malta Travel.
Invitată să prindă un bilețel în Copacul Dorințelor de la stand, artista de muzică populară Elena Merișoreanu a spus că a fost o dată în Malta, la un spectacol, în tinerețe, dar ”nu am reușit să vizitez insula, așa că voi reveni cu drag acolo”.
.
Malta Travel nov.2015 (27 of 42)
 .
Malta Travel nov.2015 (17 of 42)
 .
Alături de Elena Merișoreanu s-a aflat și artista Claudia Ghițulescu. ”M-am îndrăgostit de Malta în acest an, când am fost invitata acolo la un eveniment. Am purtat cu mândrie ia noastră românească, în patria cavalerilor maltezi!” care evident a mărturisit că și-ar dori o ”vacanță cu fetele” în arhipelag.
.
Malta Travel nov.2015 (20 of 42)
 .
Cântărețele au profitat de vizita la standul Malta Travel ca să prindă câte un bilețel în Copacul Dorințelor, pentru ca acestea să ajungă la Ta Pinu, biserica miracolelor din insula malteza Gozo. Nu și doresc lucruri materiale, ci sănătate și zile cu bucurii.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram