Creeză-ţi bucătăria la care visezi

Când ai o bucătărie open space vrei ca totul să arate ca în reviste. Corpuri de iluminat cu lumină caldă, mobilier cu o depozitare generoasă.

Amenajarea bucătăriilor a fost dintotdeauna un subiect interesant, pentru că preocupările în ceea ce privește noutatea și inovația au fost mereu prezente în viețile noastre. Așa se face că treptat, de la bucătăriile uzuale, delimitate total de restul locuinței, am ajuns astfel să amenajăm bucătării open space, moderne și deosebit de frumoase.

Electrocasnicele fac diferența în bucătăria ta

Toate elementele specifice bucătăriei – frigider, cuptor și alte aparate electrocasnice – vor putea fi vizibile din sufragerie, așa că este important să optezi pentru cele incorporabile. Astfel, le vei aşeza după ușile închise ale dulapurilor și nu vor mai deranja vizual. În această situaţie este masina de spalat vase, care de cele mai multe ori ne este de cel mai mare ajutor.

Dacă nu alegi o bucutărie cu insulă, atunci plita electrica o poţi aşeza în preajma chiuvetei.

Bucătăria open space cu insulă

Bucătăriile insulare sunt în trend, iar tendința nu dă semne că se va demoda prea curând. Din contră, din ce în ce mai multe modele de insule și bucătării modulare sunt create pentru a satisface cerințele iubitorilor de astfel de spații, așa că trendul bucătăriilor cu insulă pare a fi în creștere.

Bucătăria open space tip bar

Bucătăriile tip bar au dat startul la începutul anilor 2000, deși conceptul a ajuns la noi în țară destul de târziu. Totuși, putem vedea că bucătăriile de acest fel au început să devină populare, iar ideile de amenajare sunt de excepție.

Bucătăria open space în L sau G

Forma acestor litere facilitează foarte mult accesul în bucătăriile open space, contribuind totodată la menținerea unui aspect special al spațiului. Un rol foarte important în cadrul acestor bucătării îl joacă iluminatul, deoarece bucătăriile de acest tip vor avea nevoie de o personalizare a zonelor de lucru.

Dacă spațiul îți permite, o altă soluție pentru bucătăriile open space este să pui o masă cu scaune între zona de gătit și cea de relaxare.

2 thoughts on “Creeză-ţi bucătăria la care visezi

Comments are closed.