O floarea nu ne lasă să îmbătrânim
23 februarie 2015
Nalba de pădure, minunata de la marginea pădurii
23 februarie 2015
Dacă vreți să vă decorați casa și aveți un buget mic, încercați mobila făcută din paleți, adica din scândurile folosite pentru transportul mărfurilor. 
mobila paleti 1 mobila paleti 2
mobila paleti 3
mobila paleti 4
mobila paleti 5
mobila paleti 6
mobila paleti 9mobila paleti 10 Îi puteți găsi cu ușurință și gratuit, dacă întrebați la magazine, depozite, fabrici, dar și cu bani. Odată ce i-ați găsit,îi puteți transforma în obiecte funcționale și atractive pentru terasă și casă. mobila paleti 11
mobila paleti 12
mobila paleti 13
Moda a apărut de câțiva ani în țările nordice. Recent și la noi în țară a apărut această modă. De exemplu la Brașov există un motel care își întâmpină clienții cu un astfel de mobilier. 
Un balcon sau o terasă devine dintr-o dată mai spațios. Mobila aceasta non-conformistă este recomandată pentru cei care țin să protejeze mediul. 
Pe internet au apărut deja câteva făbricuțe de mobilă cu produse destul de mici în comparație cu prețurile mobilelor clasice.
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Comments are closed.

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest