Menu

Cum amenajezi locul de servire a mesei

Locul de luat masa reprezintă unul dintre cele mai folosite spații din casă. Diningul este recomandat să fie amenajat în conformitate cu nevoile familiei, deoarece el reprezintă un spațiu intim, de relaxare și socializare. Astăzi vorbim despre una din camerele în care ne petrecem cel mai mult timp din zi, sau cel puțin în cazul în care familia de obicei se întâlnește cel puțin o dată sau de două ori pe zi, sala de mese! De la culoarea pereților, la culoarea diferită a scaunelor … până la culoarea covorului.

Mese colorate

Dacă este vorba de culoare, există multe moduri de a face acest lucru. Primul care îmi vine în minte este culoarea pereților, deoarece este cunoscut faptul că în spații mici, este întotdeauna mai bine să folosiți culori deschise. În cazul de față nu numai pereții sunt deschiși la culoare, ci și textile și obiecte decorative.

 

Scaune de luat masa cu diferite

De asemenea, dacă nu avem posibilitatea de a colora altfel, este suficient să folosim scaune de diferite culori. Și dacă adăugăm o lampă într-o culoare strălucitoare, cum ar fi portocaliu, ne iese mult mai bine!

 

Scaune metacrilat

Iată un alt exemplu cu scaune de diferite culori, dar în acest caz este scaune metacrilat care merg perfect cu o masă de sticlă.

 

Mese roz

O altă idee este de a acest domeniu, în cazul în care, deși pereții sunt de culoare albă și lemn brut tabelul de culori, nota de culoare o dă scaune roz potrivite imaginea de ansamblu și toate obiectele în aceleași tonuri introduse.

 

Dining turcoaz

Și dacă vom căuta o singură culoare pentru a decora bucătăria, de data aceasta am ales turcoazul. În timp ce mobilierul este în culori neutre, cu pereți, lampa și alte detalii de culoare turcoaz face să arate mai atrăgătoare.

 

Camera galben mic

Un alt loc de servit masa, o altă culoare. De data aceasta galben. Dacă suntem iubitori de culori vibrante aceasta va fi o alegere excelentă.

 

Dining detalii galben

De asemenea, o idee foarte bună este tapetul. A fost decorată partea de jos a acestui mobilier și a fost adăugate pernuțe la scaune. Și aici s-a mers pe culoarea galben.

 

Mese colorate

Noi nu trebuie să uităm un alt element care ne poate ajuta atunci când vine vorba de culoare, și este vorba de covoare.

 

Albastru de luat masa

O altă opțiune este pictarea pereților. Mi-a plăcut acest loc rezervat pentru servit masa.

 

Sala de mese de culoare roșie

În cele din urmă, pentru cei mai îndrăzneți, o sală de mese în roșu. Dulapul roșu pune în evidență toată camera, iar la acesta se adaugă tapițeria scaunelor și evident decorațiunile.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram