Menu

Cum arată o mansardă pentru artiști?

O garsonieră cochetă a cărei atmosferă caldă îți dă acea inconfundabilă stare de bine. Designerii Oana și Lucian Maluțan au amenajat cu mult suflet acest spațiu, pregătit acum să primească alți chiriași. Este o mansardă pentru artiști, având o ambianță boemă.

Designerii Oana și Lucian Maluțan au reușit să schimbe radical aspectul locuinței, sporindu-i confortul. „Pentru a aduce garsoniera în acest stadiu, am supus spațiul unor lucrări complexe. De exemplu, pardoseala din baie și bucătărie era înălțată prin turnarea unui strat de beton, dedesubtul căruia au fost trase o serie de țevi. Ca să redau continuitatea spațiului, am spart cu pickhammerul acest strat de beton, iar pentru țevi am configurat un traseu pe perete.

1

 

2

 

3

O altă lucrare de amploare a fost dărâmarea a doi pereți din gips-garton. Rezultatul este o garsonieră mai spațioasă, în ciuda faptului că există mai multă mobilă decât era înainte“, ne-au povestit designerii. Pentru a se încadra perfect în spațiu, mobilierul a fost realizat la comandă, după schițele Oanei. În ceea ce privește decorațiunile, o bună parte dintre acestea au fost lucrate manual tot de Oana.

sursa: http://www.casa-gradina.ro/

2 comments

  1. betflik spune:

    When playing a game where you can make money online, such as betflix it helps to have a consistent connection.

  2. alex spune:

    foarte intima camera, misto !

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram