Ştiţi că floarea de vanilie înfloreşte o singură zi pe an?
4 august 2015
Dacă eşti din Cluj şi ai chef de bălăceală
5 august 2015

Acestă moară veche din secolul al XVII-lea, situată într-o locație excelentă la poalele frumosul sat de Cornillon-Confoux, în inima Provence, aproape de Marseille, Aix en Provence, Luberon și Alpilles, a fost transformată de Caudelier Pierre într-un loc cu adevărat fascinant, bine cunoscut pentru liniște, confort și ospitalitate. O pensiune transformată parcă într-un hotel de 4 stele, în cele din urmă, fosta moară sătească cu vederi panoramice ale întregii regiuni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

2

 

3

 

Cornillon-Confoux.8

Cornillon-Confoux este un sat din sudul Franței. Populația de Cornillon-Confoux a fost de 1168 in 1999, 1304 in 2006, 1327 în 2007 și 1339 satul în 2009. Densitatea populației este de 89.57 de locuitori pe km². Numărul de locuințe în municipiul a fost estimat la 593 în 2007. Aceste cazare formate din 530 case principale, 35 case de secundare sau ocazionale și 28 de locuințe vacante.

sursa: http://shabbychicmania.it

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest