Menu

Cum integrăm un lănțișor, fie el din aur alb, galben sau roz, într-un outfit

Ce poate fi mai frumos decât un colier din aur sau argint la gâtul unei femei. Colierele îmbracă perfect gâtul, însă nu orice colier poate fi purtat, întrucât există câteva aspecte, destul de importante, de care trebuie să ții cont. În primul rând ținuta – de seară sau de zi. Petrecere sau ieșire în oraș. Culoarea – aur alb, aur galben sau aur roz. Subțire sau un colier mai gros. Pandantivul este și el foarte important în ținuta ta.

Atunci când doreşti să porţi mai multe bijuterii din aur, trebui să iei în calcul colecţia din care fac parte. Dacă alegi să porți mai multe accesorii, doar unul dintre ele trebuie să iasă în evidenţă, iar celelalte îl pot susţine prin simplitate şi rafinament. De cele mai multe ori, fie că e vorba de lantisoare aur sau, dacă vorbim de bratari din aur pentru copii, ce iese în evidență este pandantivul.

De asemenea, trebuie să știi că bijuteriile din aur se pot asorta și în funcţie de trăsăturile feţei tale. Dacă ești blondă, optează pentru bijuterii din aur alb, iar dacă ai părul șaten sau roșcat, bijuteriile trebuie să fie din aur galben sau roz.

Tot ca un sfat în ceea ce privește purtarea unui lănțișor de aur sau alte accesorii este și faptul că persoanele minione trebuie să poarte bijuterii din aur mici, finuţe, iar  persoanelor înalte le este recomandat să poarte bijuterii lungi.

Lănțișorul din aur galben este indicat a fi purtat pe timpul zilei

  • Asortează lănțișorul din aur roz la ţinutele business clasice, în nuanţe de negru, bleumarin sau gri pentru a realiza un contrast rafinat.

  • Lănțișorul din aur galben trebuie purtat pe timpul zilei, să fie unul discret, iar dacă este purtat pentru ţinutele de seară, acesta este indicat să fie combinat cel mai bine cu o rochie albă sau neagră, formând un outfit plin de nobleţe, care va atrage privirile tuturor.

  • Un gât subţire şi lung se face remarcat prin purtarea unui lănţișor din aur din aceeași culoare cu bijuteriile – aur alb, galben sau roz.

3 reguli de aur de bază atunci când te gândești să porți un lănțișor de aur

Regula 1. Nu purta mai mult de 3 bijuterii din aur

Regula 2. Nu purta în aceeași ținută bijuterii din aur galben și alb

Regula 3. Nu purta la birou bijuterii mari care să iasă în evidență prin strălugire, dar și zgomot.

One comment

  1. Ioana spune:

    Super sfaturile, big like pentru articol!

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram