Cum îți decorezi grădina în 2017-2018?

Cum îți decorezi grădina în 2017-2018?

Vrei o curte înfloritoare din primăvară şi până târziu în toamnă? Acum e timpul să o aranjezi. Ai nevoie de inspiraţie? Păi, hai şi tu la Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit. Ediţia din acest an are loc între 23 și 26 martie, la ROMEXPO.

Tendinţele în grădinărit sunt dictate în fiecare primăvară de EXPO FLOWERS&GARDEN www.expoflowers.ro, evenimentul care se adresează atât profesioniştilor (producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti, specialiştilor în unelte şi ornamente de gradină: arbuşti, pavaje, mobilier de grădină, sere) de pe piaţa de import şi distribuţie de flori, plante şi soluţii de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi, cât şi publicului larg.

 

EXPO FLOWERS&GARDEN, oferă posibilitatea achiziționării la preţuri promoţionale a diferitelor soluţii integrate şi practice ce pot fi aplicate în designul şi amenajarea grădinilor de dimensiuni mari sau a spaţiilor mici dedicate plantelor din rezidenţe sau birouri.

Specialiştii prezenţi la standurilor oferă cele mai bune sfaturi şi idei privind sănătatea şi frumuseţea grădinilor şi arbuştilor.

Învață la Expo Flowers&Garden cum să licitezi milioane de flori în două ore!

La Expo Flowers&Garden va participa și cea mai mare companie germano – olandeza din domeniu, Veiling Rhein-Maas, prin intermediul căreia, în Germania, la 06.00, în fiecare dimineață, se licitează milioane de flori în două ore. Astfel, aproximativ 2400 de vânzători și peste 1600 de cumpărători din Olanda, Belgia, Franța, Italia și alte țări participă la o licitație asemănătoare celor din New York. Florile cumpărate dimineață la licitație ajung în florări două ore mai târziu, compania vânzând astfel cumpărătorilor peste 300 de milioane de flori anual.

 

Program de vizitare Expo Flowers&Garden:

  • 23-25 martie 2017 (joi-sambătă): între orele 10.00 şi 18.00
  • 26 martie (duminică): între orele 10.00 si 16.00

Loc de desfăsurare:

Pavilionul C1 şi platformele exterioare: B1, C1, G2, 5 şi 10

Bilet intrare:

  • adulti si studenti:10 lei/zi
  • Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităti si persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită.

8 thoughts on “Cum îți decorezi grădina în 2017-2018?

  1. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire
    actually enjoyed account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

  2. I am sure this piece of writing has touched all the internet visitors, its really really pleasant article on building up new website.

Comments are closed.