Cele mai spectaculoase plaje din lume. 25 la număr, deocamdată!
27 iulie 2015
Summer Camp! Cum a acceptat copilul meu să plece într-o tabără de vară
28 iulie 2015

Da, știu este vară și mai este ceva timp până la iarnă. Dar dacă ai sobă cu lemne este clar că ai în minte și imaginile acelea cu zăpada de-un metru la ușă.

Eu îți dau o idee. M-am gândit să vă prezint câteva soluții pentru depozitarea lemnelor de foc, în interior. Sunt idei creative și practice, care arată bine, astfel încât să completăm decorul și evident nu să-l stricăm.

lemne 1

 

lemne 2

 

lemne 3

 

 

lemne

 

 

lemne 4sursa: Pinterest

 

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest