Menu

Cum să treci de la brunet la blond?

Părul meu natural este şaten şi a fost vopsit negru mulţi ani la rând. Ca orice fată mi-am dorit să fiu blondă. Mai ales că am foarte, dar foarte multe fire de păr alb.

Totul a fost minunat, până în ziua în care m-am decis să mă fac brunetă din nou. Nebunia părului negru a ţinut fix pe parcursului unui an, adică anului trecut, că în primăvară iar mi s-a făcut dor de blond, şi aşa este şi acum.

 

      

 

Dacă te gândeşti serios la această transformare radicală, să treci de la brunet la blond, este foarte indicat să ţii cont de următoarele sfaturi. Pentru sănătatea părului tău şi pentru ca rezultatul să fie cel pe care ţi-l doreşti şi nu …. un eşec.

Dacă v-aţi vopsit mult timp cu negru pe toată lungimea părului este posibil să nu ajungă din prima la blond, ci va fi nevoie de mult timp, chiar şi un an. Părul vopsit strat peste strat se încarcă de fiecare dată, iar pudra nu poate să scoată decât câteva straturi de vopsea  – maximum 5 – ca să poată apoi să pătrundă în profunzime şi să spargă cuticula.

Vă rog ca la fiecare spălare să aplicaţi mască, balsam, protecţie de placă sau ondulator şi chiar un tratament. Întrebaţi la coaforul unde mergeţi ce marcă vă recomandă, asta în funcţie de părul dumneavoastră. Uleiul de argan este foarte bun pentru păr şi recomandat de foarte multe saloane. Aplicaţi seara pe păr şi lăsaţi-l să acţioneze toat noaptea. Dimineaţa spălaţi-vă bine pe cap.

 

foto: BeauTEAfull

 

În ceea ce priveşte vopselele din comerţ, nu le recomand pentru că una e nuanţa de pe cutie şi alta este cea care iese pe păr. După fiecare vopsit negru decolorarea a fost o adevărată muncă de sisif. Pentru că am folosit şi vopsea din comerţ.

Cel mai indicat este să mergeţi la un salon – găsim salone pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. În prezent eu merg la Magda Soare de la BeauTEAfull

De la ea am aflat de exemplu, atunci când vrei să te faci blondă din brunetă nu opta pentru varianta rapidă! Decât să încerci să scoţi negrul din păr cu un produs foarte puternic, mai bine acceptă un proces mai îndelungat.

Vara este pe sfârşite, dar eu tot vă dau un sfat: nu vă vopsiţi înainte de a pleca la mare – părul se va decolora sau deschide de la soare şi de la apa sărată. Vă spun din experienţă.

 

 

BeauTEAfull te asteaptă pe Str. Duiliu Zamfirescu, nr. 10  într-o locaţie exclusivistă, organizată astfel încât tu să ai parte de o experienţă unică. La primul nivel al centrului aveţi la dispoziţie doua saloane de hairstyle şi frizerie şi o cameră specială pentru manichiură şi pedichiură. La etajul următor sunt două saloane pentru cosmetică şi tratamente faciale, o încăpere pentru terapii corporale, un salon de masaj şi o cameră pentru împachetări în termocuvertă.

BeauTEAfull îşi propune să fie cea mai buna opţiune a ta, în materie de frumuseţe.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram